Тепловізор AGM TAIPAN TM10-256 (3092851013TA01) [83387]

Тепловізор AGM TAIPAN TM10-256 (3092851013TA01) [83387]

Продавець:Geekon

4.3/5  ( 1041 оцінок )

26 427

Немає в наявності

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представник сімейства Taipan

Тепловізійний монокуляр AGM Taipan TM10-256 – компактний високотехнологічний пристрій від американського виробника AGM Global Vision, LLC. Дальність виявлення ростових теплоконтрастних цілей 460 метрів, при повній відсутності освітлення, перекриє весь спектр завдань для нічних типів полювання. Тепловізор побудований на найсучасніших сенсорах - матрицях FPA 256х192 pix. @ 12 мкм (NETD) < 35мК, що дозволило на порядок покращити якість зображення та збільшити дальність роботи. Оптичного збільшення від 1 до 8 разів достатньо для спостережень на коротких та середніх дистанціях. Монокуляр оснащений повним набором мультимедійних опцій для запису відео та фото.

Точка доступу

Вбудований модуль Wi-Fi підтримує режим «Точка доступу», для одночасної передачі відео на кілька пристроїв, що приймають. Доступний стадіометричний далекомір і опція відстеження гарячої точки. Тепловізор AGM Taipan TM10-256 відгуки отримав лише позитивні. Невибаглива оптика готова до найсуворіших випробувань. Повністю захищений від проникнення вологи (IP67), не боїться падіння та прямого занурення у воду. Одного акумулятора достатньо для 7 годин безперервного використання. Американські тепловізори AGM серії Taipan - ідеальний інструмент для підвищення якості полювання.

Дальність виявлення до 460 метрів

Для тепловізорів кишенькового розміру вважається одним із найкращих показників. Збільшити можливості вдалося завдяки матрицям із високою чутливістю 256х192 pix. @ 12 мкм, NETD < 35мК та кристально чистої германієвої оптики. Ви помітите велику тварину розміром з оленя, кабана чи вовка з безпечної відстані.

Ширококутний об'єктив F10/f1.0

AGM Taipan TM10-256 з кутом поля зору 18 ° × 13,5 ° надає користувачам унікальні можливості для швидкого пошуку та оглядових спостережень. На мінімальному збільшенні буде видно область простору 31,7 х23, 7м на відстані 100 метрів. Максимальне збільшення 8х наблизить картинку, дозволяючи у деталях розглянути віддалений об'єкт. Діапазон збільшення 1-8х, кратність можна змінювати плавно та дискретно, відразу збільшуючи зображення на максимум.

Тепловізійний модуль

Реалізовано на високопродуктивних матрицях фокальної площини FPA (Focal Plane Array). Монокристал на підкладці оксиду Ванадію (VOx) зібраний за технологією щільності посадки детекторів 12 мкм, Спектральний діапазон чутливості  8 до 14μm лежить у межах вікна прозорості земної атмосфери LWIR (Long-wavelength infrared), що дозволяє "бачити" крізь перешкоди у вигляді щільного туману, диму, рослинності. Поріг температурної чутливості NETD – 35 мК (Noise Equivalent Temperature Difference) дозволяє вловлювати мінімальні відхилення температури на поверхні мети та будувати реалістичне та деталізоване зображення. Робота з частотою оновлення кадрів 50 Гц, дає можливість спостерігати навіть за цілями, що швидко рухаються.

Чотири палітри кольорів

Значно полегшують виконання різноманітних завдань. Залежно від погодних умов або дистанції спостереження можна переключити на потрібний варіант, де виставлені індивідуальні налаштування контрастування та шумозаглушення. Доступні такі палітри:

Доступні такі панелі:

  • Гарячий білий (White Hot)
  • Гарячий чорний (Black Hot)
  • Гарячий червоний (Red Hot)
  • Кольоровий (Fusion)
Контрастні колірні рішення з гарячими інверсними відтінками чорного та білого та червоного кольорів слід застосовувати при пошуку на великих відкритих просторах. Температурний контраст між поверхнею цілі та елементами навколишнього оточення виділить ціль. Палітра Fusion призначена для спостережень на коротких дистанціях. По глибині відтінків значно простіше ідентифікувати об'єкт, добре видно найтепліші місця.

Повнокольоровий LCOS дисплей

0,2 дюйми, з роздільною здатністю 720 × 540 пікс. Окуляр оснащений лінзовою системою, що збільшує, забезпечує повнорозмірний формат. Доступні регулювання яскравості та контрасту (5 рівнів), опція тимчасового відключення. Частота зміни кадрів 50 Гц, є діоптрійне коригування, актуальне для людей з дисфункцією зору.

Стадіометричний далекомір

Розумна функція для обчислення дистанції за відомими габаритами цілей. Виберіть тип об'єкта, у відповідному меню, вкажіть межі об'єкта, і пристрій покаже результат вимірювань. Дані відображаються на головному екрані.
Hot Tracking – цифрова опція, що вказує на тепле місце. Зручно використовувати в динаміці при спостереженні за цілями, що рухаються. 

Wi-Fi модуль та вбудований фото- відеорекордер

Дозволяє записати все, що потрапляє у поле зору монокуляра. Файли зберігаються на вбудований носій (8 Гб), достатньо для кількох годин відео та 10 тисяч фото. Модуль Wi-Fi забезпечує бездротове сполучення з телефонами та планшетами. Режим роботи «точка доступу» дозволяє транслювати потокове відео відразу на декілька пристроїв, що приймають: телефони, планшети, ноутбуки, смарт ТВ та ін. Для дистанційної роботи з пристроєм необхідно скачати і встановити фірмовий мобільний додаток. 

Пластиковий корпус

Забезпечить надійний захист чутливої електроніки від будь-яких потрясінь при падіннях, ударах або неакуратному поводженні. Клас вологозахисту IP67, підтверджує готовність до роботи в умовах підвищеної вологості, прилад залишиться повністю працездатним при короткочасному зануренні у воду. На корпусі є гніздо адаптера ¼ "(дюйма), з якого можна вести спостереження зі стаціонарного становища. Діапазон робочих температур від -20 до +55°С.

Система живлення

Побудована на вбудованій Li-ion батареї, що перезаряджається. Час автономної роботи до 10-ї години. Для збільшення часу можна скористатися зовнішнім джерелом типу Powerbank з напругою 5В DC. Потужність 1,5 Вт при струмі навантаження 2 А.


Характеристики

Живлення
Час автономної роботи, год
Вага, г
  • 260
Комплектація
  • Тепловізор • USB кабель • 3 ремінці • вилка євро стандарту • серветка для очищення оптики • інструкція
Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення