Очисник нагару та карбонових відкладень для зброї Bore Tech C4 CARBON REMOVER 118мл

Очисник нагару та карбонових відкладень для зброї Bore Tech C4 CARBON REMOVER 118мл

Об'єм, мл: 118

Продавець:Dream Paint

4.8/5  ( 108 оцінок )

1 243

1 149

Є в наявності

2

Гарантія. Відсутня Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Bore Tech C4 CARBON REMOVER — це інноваційний запатентований хімічний засіб для чищення від вуглецевого відкладення. C4 CARBON REMOVER має поліпшену хімічну формулу та містить інгредієнти, які ніколи раніше не застосовувалися в стрілецької індустрії. Відповідає сучасним суворим вимогам фахівців стрілецької зброї та водночас є екологічно чистим продуктом, що не містить аміаку.

C4 CARBON REMOVER негорючий, нешкідливий, безпечний для ствола, без запаху, на 100% розкладається мікроорганізмами, містить речовини, що перешкоджають утворенню корозії. Використовує суміш хімічних поверхнево-активних речовин, які з легкістю послаблюють зчеплення вуглецевого залишку з поверхнею ствола.

C4 CARBON REMOVER ідеально підходить для чищення каналу ствола, дзеркала затвора, полумегасника, дульного гальма, глушника, патронника, револьверного барабана, газового поршня та інших місць інтенсивного утворення вуглецевих відкладень. Крім цього C4 CARBON REMOVER ефективно нейтралізує сприяють сприятливі корозії солі, вироблені патронами військового зразка та патронами, спорядженими чорним порохом.

Трудомістке та монотонне чищення залишилося в минулому. Тепер досить лише нанести невелику кількість засобу для чищення на внутрішню поверхню каналу ствола та за кілька хвилин витерти насухо за допомогою патча.

Як використовувати:

  1. Пропустіть через ствол по черзі 3-4 патчі, змочених засобом C4 CARBON REMOVER. Чистіть тільки в одному напрямку, зазвичай від казенної частини до дульного зрізу.
  2. Зробіть від 10 до 15 проходів REMOVER, що щільно прилягає нейлоновим йоржиком, змоченим у C4 CARBON REMOVER. Під час виходу зі ствола йоржик відкручується, шомпол витягується, далі йоржик знову накручується й виконується наступний прохід.
  3. Повторіть крок 1 і залиште C4 CARBON REMOVER у дулі на 5-10 хвилин.
  4. Пропустіть через свтол сухі патчі, поки вони не виходитимуть чистими.
  5. Перед недовгочасним (до двох тижнів) зберіганням вогнепальної зброї пропустіть патч, змочений у C4 CARBON REMOVER. Це запобіжить виникненню корозії.
  6. Перед тривалим зберіганням використовуйте збройове масло Bore Tech Friction Guard XP Gun Oil.
  7. Перед використанням зброї наколіть сухий патч на вишер шомполу та пропустіть через ствол. Це дасть змогу очистити ствол від випадкового бруду та пилу.

Bore Tech — чищення та догляд за зброєю преміум класу. Вироблено в США.

Характеристики

Сумісність
  • Універсальна
Об'єм, мл
  • 118
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • США
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами