Набір ножів Opinel Nomad Set,204.66.40

Матеріал клинка

Набір ножів Opinel Nomad Set,204.66.40

Продавець:Рибалка в Україні

4.9/5  ( 468 оцінок )

2 540

Немає в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія Opinel відома у всьому світі не тільки завдяки складаним ножам із системою блокування клинка Viroblock, але й завдяки традиційним кухонним ножам. Серія функціональних ножів Kitchen knives з клинками з нержавіючої сталі та рукоятки з бука включає ножі для м'яса, фруктів та овочів, обвалочні та філейні, вузькоспеціальні, професійні та універсальні ножі, необхідні на кожній кухні.


Набір Nomad Cooking Kit від компанії Opinel допоможе приготувати їжу у поході чи пікніку.

До складу набору входять ніж для чищення овочів, ніж середнього розміру зі штопором у рукоятці та звичайною ріжучою кромкою, а також повнорозмірний ніж із серрейторним заточуванням.

Сталь клинків - шведська нержавіюча Sandvik 12С27.

Приємним сюрпризом стануть невелика обробна дошка і серветка, що входить у набір, яка, якщо її скласти конвертиком, несподівано перетворюється на дуже зручний чохол для зберігання та перенесення набору.

Таким чином, поєднання різних видів клинків і, можливо, дрібних, але важливих особливостей дозволяє вирішувати найширший спектр завдань, які поставить вам навколишнє середовище поза межами міста, в парку або на дачі.


УВАГА! Щоб уникнути появи плям на поверхні клинка, рекомендуємо насухо протирати клинок після контакту з вологим середовищем. Однак поява плям є хімічною реакцією сталі і не є шлюбом або гарантійним випадком.

Характеристики

Матеріал клинка
Матеріал ручки
  • Дерево
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».