Штани тактичні Tirex ріп-стоп 48 мультікам з наколінниками

Штани тактичні Tirex ріп-стоп 48 мультікам з наколінниками

Продавець:М-В-С

4.8/5  ( 42 оцінок )

3 500

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани тактичні.

Сезон : весна , літо , осінь , зима Матеріал : камуфльована тканина (мультикам) ріп - стоп (склад 50% бавовна, 50% полістер), щільністю 240 гр/м2. З додатковим просоченням водо відштовхування , стійка до займання та вигоранню від ультрафіолету. Тканина Рип-стоп, на відміну від бавовни аналогів, не схильна до гниття . В структуру тканини через кожні 7-8 мм вбудовані армовані нитки, що утворюють так званий «каркас», який значно підвищує міцність характеристики, без збільшення ваги матеріала. В випадку механічного пошкодження тканини (утворення порізу, розриву) армований «каркас» запобігає збільшенню області пошкодження. Виготовлений по стандартах МО.

Штани оздоблені 8 кишенями (2 бокові відкриті, 2 на стегнах, 2 на гомілці (під ніж та турнікет), 2 з заду на блискавці).Сіднична частина посилена додатковою тканиною та має віддушини. Пояс утримується на двох ґудзиках ,та регулюється текстильною застібкою на посиленій гумці. Штани застібаються на блискавці з двома повзунками для зручності . Низ штанів фіксується текстильною застібкою та також фіксує блискавку(30 см), яка розташована на задній гомілковій частині. З заду під коліном стягуюча гумка з переду кишеня для накладних наколінників. Основною ідеєю при створені даної моделі було збереження комфорту рухів та задіяти максимальну можливість комплектації бійця.

Характеристики

Розмір
Призначення
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами