Тактична сокира Grand Way

Тактична сокира Grand Way

Продавець:UTgroup

4.7/5  ( 45 оцінок )

361

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Топор Grand Way - туристична сокира з функціями мультитула.

Те що сокира - річ в поході корисна, пояснювати нікому не потрібно. Але в тому то і справа, що Grand Way - це не просто сокира. Його функціональність розширена. Окрім типових робіт для сокир, ви можете використовувати його як гайковий ключ і стропоріз. Як то кажуть: "Дрібниця, а приємно!".

Сама сокира - це цільнометалева, штампована з листа нержавіючої сталі марки 420. Ця нержавіюча сталь добре відома своєю винятковою стійкістю до коррозії, простотою заточки та пластичністю. Отже, вона не буде створювати сколи, що особливо корисно для рубаючого інструменту.

На сокиру нанесено порошкове покриття чорного кольору, що ще більше підвищує його стійкість до корозії і появи дрібних механічних пошкоджень та подряпин.

Руків'я сформовано шляхом намотування на сокиру шнура чорного кольору. Наявний темлянний отвір, в який пропущений темляк з того ж шнура.

Загалом сокира Grand Way - легка (290 грам), компактний, непривередлива в експлуатації і надзвичайно доступна. Вона дійсно обійдеться вам буквально в копійки, потребує зовсім небагато місця, проте користі в потрібний момент і в потрібному місці може принести дійсно багато.

Характеристики

Колір
Кількість в упаковці, шт
  • 1
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами