Аккумулятор Electro River LiPo 11.1V 1200mAh 2S/20C

Аккумулятор Electro River LiPo 11.1V 1200mAh 2S/20C

Продавець:Паровозик

3.9/5  ( 489 оцінок )

1 219

1 119

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

  • Виробник:Electro River
  • Тип: Li-Pol
  • Ємність: 1200 мАг
  • Напруга: 11,1 В
  • Кількість секцій: 3
  • Роз'єм: Tamiya Small
  • Струм розрядки: 20C
  • Розміри: 185 х 15 х 15 мм
  • Вес: 72 г
  • Додатково: захист від пошкоджень Nanosafe, низькотемпературний захист Subzero Power

Літій-полімерний аккумулятор від бренду Electro River ; щодо нового виробника, який декларує мету “створити продукт з якістю на рівні топових гравців ринку і водночас привабливою ціною”. Крім цього, асортимент цього бренду включає джерела енергії з високою ємністю та компактним розміром, створені у розрахунку на приводи зі значними обмеженнями за габаритами аккумулятора. Окремі батареї від Electro River не набагато більші за звичайну запальничку. А саме ця модель призначена в основному для приводів АК-серії, в яких аккумулятор розміщується під кришкою ствольної коробки. Високоякісна проводка та конектори гарантують максимально ефективне використання запасів енергії та зведення до мінімуму сторонніх втрат при її передачі. Крім цього, дана особливість запобігає перегріву контактів. А захист Nanosafe, реалізований в кожній секції батареї, майже повністю усуває ризик загоряння у разі пошкоджень. Її сенс полягає в покращенні ефективності на холоді: навіть при температурі повітря нижче нуля рівень саморозряду залишається надзвичайно низьким.
Висока якість виробництва як самих секцій, так і інших елементів забезпечує мінімальний внутрішній опір та високу стабільність напруги навіть під значним навантаженням. А всі вищенаведені особливості у своїй сукупності дозволили значно збільшити термін служби ; за кількістю циклів заряду-розряду перевага батарей Electro River над аналогічними моделями може досягати 20%. Основним перевагою акумуляторів Li-Po, без сумніву, є співвідношення ємності до габаритів/ваги. Такі батареї надзвичайно компактні та водночас енергоефективні, що дозволяє знайти оптимальний варіант майже для будь-якого приводу AEG. Літій-полімерна технологія не має ефекту пам'яті та допускає часті дозарядки без необхідності повного розряджання. Власне, часта зарядка є оптимальним режимом експлуатації для даного типу акумуляторів.
При використанні акумулятора типу LiPo важливо не допускати перерозряду до рівня напруги нижче 3 В на секцію та перезаряду вище 4,2 В на секцію.
Ще одна важлива перевага Li-Po батарей ; низький рівень саморозряду. При зберіганні аккумулятор втрачає близько 3 5% заряду на місяць. Однак слід мати на увазі, що зберігання без використання протягом довгої години може призвести до розряду нижче гранично допустимого рівня (3 В на секцію) та незворотних хімічних реакцій, які можуть погіршити робочі характеристики батареї, призвести до її пошкодження, а в окремих випадках – . До загоряння. Літій-полімерний аккумулятор на збереженні має бути заряджений в середньому на 70%.
При дотриманні правил використання батарея даного типу в середньому має термін “життя” у 500 700 циклів. Важливим фактором довговічності є також температура довкілля. На відміну від багатьох інших типів батарей, Li-Pol акумулятори добре працюють за низьких температур; однак заряджати їх слід за кімнатної температури.
Также зазначимо, що для підтримання працездатності при зарядці таких батарей потрібно використовувати балансування при підключенні. Для цього більшість Li-Po елементів комплектуються спеціальним конектором, а якісні зарядні пристрої мають вбудовані балансери.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами