Ніж Складаний Чорний Тактичний Мілітарі Танто FG60

Код:  384424158
Довжина клинка, мм
  • 85
Матеріал клинка

Ніж Складаний Чорний Тактичний Мілітарі Танто FG60

Код:  384424158

Є в наявності

756

538

Замовлення вiд 1 шт

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Цей ніж не є холодною зброєю, тому що не відповідає багатьом ознакам х. Ключовим параметром даного ножа є довжина леза менше 90 мм.

FG60 – американський танто у форматі джентльменського «піджачного» ножа.

Таким чином, дана модель поєднує в собі два надзвичайно цікаві і широко популярні типи складня.

Джентльменські ножі зараз переживають свою другу молодість. Багато в чому це пов'язано з розвитком ножової культури серед сучасних городян. Компактний, стильний різак якнайкраще підходить для сучасного мешканця кам'яних джунглів. Одна з головних вимог до таких складень – вони не повинні виділятися та заважати при носінні на кишені штанів чи піджака. Ось і FG60 зроблений так, що він фактично не має частин і деталей, що виступають, які можуть за щось зачепитися, «стати колом», перешкодити витягу ножа. Навіть клинок у прибраному положенні зовсім не виступає над лайнерами рукояті. Плавник, що служить для розкриття ножа, також зроблений максимально низькопрофільним і обтічним. Складений FG60 є невеликим акуратним чорним брусочком. Його легко посадити на кишеню за допомогою невеликої акуратної кліпси і в такому вигляді проносити із собою містом цілий день. Заважати він явно не буде, навіть якщо в кишені ще щось окрім ножа.

Ще одна важлива характеристика джентльменського ножа – його зовнішній вигляд. Чорний тантоїдний клинок у поєднанні з чорними накладками рукояті, текстурованими «під камінь» виглядає стильно і серйозно. Тож і з дизайном у цього ножа все добре. Так само як і з якістю збирання. На відміну від багатьох китайських «бюджетників», у FG60 всі деталі підігнані, нічого не перекошується і не намагається відпасти на ходу. Навіть так улюблений фанатами-ножеманами «клиночок по центру» має місце бути. Для багатьох це важливе. Не бовтається і не люфтить меч і в робочому положенні.

Сталеві лайнери рукояті не мають виштамповок і вирізів, що полегшують. Це додає ножу міцності, але не робить його занадто важким, тому що рукоятка сама по собі досить компактна.

У навершині знаходиться темляний отвір і ударний елемент - склобій.

Клинок форми танто виготовлений із сталі марки 440С. Ця надійна і відносно недорога нержавіюча сталь колись була однією з найпоширеніших ножових сталей у світі. Не зважаючи на появу нових високотехнологічних сортів, вона не здала своїх позицій і в новому столітті. Адже на її боці стійкість до корозії, міцність та доступність.

Особливості американського танто докладно описані у статті нашого блогу. Рекомендуємо вам звернути на неї увагу, якщо ви хочете дізнатися, що це за мечі і чому вони такі популярні.

Розкривається ніж за допомогою невеликого плавця-фліппера. В осьовому механізмі знаходиться пара підшипників, тому фліп у ножа легкий та плавний. Клинок стає в робоче становище швидко і без проблем. Пружина замку типу liner lock працює надійно та без збоїв.

Як показує практика, у наш час досить багато хто хоче купити собі складаний ніж з клинком типу танто. Популярність таких складнів не зменшується. Багато в чому завдяки їхній красі та функціональним особливостям.

FG60 - недорогий, але якісно зібраний джентльменський ніж, який є повноправним представником самобутнього сімейства танто.

ВИД НОЖА: СКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 210

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 85

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 125

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 3

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 22

МАРКА СТАЛІ: 8CR14MOV

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ПОВЕРХНЯ ЛЕЗА: PAINT

ТОВЩИНА РУКОЯТІ, ММ: 13

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: АЛЮМІНІЙ

НАЯВНІСТЬ КЛІПСИ: ТАК

ТИП ЗАМКУ: LINER LOCK

МАСА, Г: 120

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 22
Товщина клинка, мм
  • 3
Довжина клинка, мм
  • 85
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 3

  • Олексій Свислоцький
    Відгук від покупця. Продавець: StoreLink

    Ніж просто супер. Сталь тримає заточку, сам по собі легкий і приємний в руці

  • Сергей Марченко
    Відгук від покупця. Продавець: StoreLink

    Ніж супер! Повністю задоволений

    Переваги:
    Ціна- якість
    Недоліки:
    -
  • Дар'я Назаренко
    Відгук від покупця. Продавець: StoreLink

    Отримала ніж
    Дуже красивий та міцний
    Дуже дякую )))

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image