Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) GENI GL35R

Тепловізійний прилад INFIRAY (iRay) GENI GL35R

Продавець:Smart Ward

4.2/5  ( 45 оцінок )

133 327

106 662

Немає в наявності

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тєпловізійний із лазерним далекоміром Iray Geni GL35R

Зустрічайте новинку 2021 року — Iray Geni GL35R — високотехнологічний продукт відомого виробника з Китаю. Компанія удосконалила попередню серію Saim, на базі якої вийшла лінійка тепловізійних ів з інтегрованим лазерним далекоміром. Мобільний пристрій поміщений в один оптичний канал і добре вписується в загальний концепт. Дальність роботи до 1000 метрів дає змогу закрити весь спектр завдань для будь-якого типу полювання. Виявити ціль розміром із людину або велику тварину типу: лось або олень можна з відстані понад 1800 метрів, автомобіль буде помітний із 2,4 кілометрів. Технічних можливостей у з тепловізором досить для «ювелірної» роботи з великими цілями з «космічних» для нічних видів полювання. Можливість введення ьного вогню з відстані 500+ була високо оцінена вимогливими мисливцями, тепер не потрібно використовувати додаткове обладнання для обчислення відстані. Вживатися в снайпінгу можна завдяки тактичним електронним візирам, що повторюють концепцію FPP оптики, із сіткою в першій фокальній площині.

Новинка від Iray отримала передові надчутливі ІЧ-сенсори iRay Technologyтм. Це швидкісні матриці FPA розміром 384x288 pix. зі щільністю посадки детекторів 12 мкм. Гранично високий показник температурної чутливості NETD <40 mK здатний вловлювати мінімальне випромінювання й будувати якісну картинку навіть за повного браку видимості. Оптичного збільшення від 2,8 до 11,2х досить для комфортної роботи з малогабаритною метою. Широкий кут поля зору допоможе швидко виявити об'єкт полювання. Для точної стрільби виносом на середніх дистанціях стрілок може скористатися тактичними сітками. тепловізійний прилад Iray Geni GL35R відгуки від стрільців, які випробували його в реальних бойових умовах, отримав тільки величальні. Висока стійкість до ударних навантажень до 1000g допускає використання на всіх цивільних калібрах, включно зі снайперськими. Захист від вологи на рівні IP67 дасть змогу не турбуватися за збереження в будь-яких погодних умовах, попри наявність погодних опадів.

Ключові особливості

  • Приймач теплового випромінювання 384x288 pix. @ 12 мкм (iRay Technology);
  • Тип матриць — VOx (оксид ванадію);
  • Частота оновлення кадрів тепловізора — 50 Гц;
  • Поріг теплової чутливості (NETD <40 mK)
  • Германієвий об'єктив F35/1.0 з фокусуванням від 5 м;
  • Оптичне збільшення 2,8 — 11,2, цифровий зум 1x / 2x / 4x;
  • Поле зору, градусів/м на 100 м -7,5 х 5,7 / 13,1 х 10;
  • Дальність виявлення тепло-контрастних цілей — 1818 м;
  • Час увімкнення тепловізора менш ніж 3 секунди;
  • Зручне керування за допомогою 3 кнопок;
  • Кольоровий OLED дисплей 1024x768 пікс;
  • Настроювання різкості для різних умов спостережень, 4 режими;
  • Функція PiP (картка в картинці) для точного ювання;
  • Опція поліпшення якості зображення «Ultraclear»;
  • Вісім типів ьних сіток, що масштабуються;
  • Можливість зміни кольору (4 типу) і яскравості світіння ьних міток;
  • Чотири профілі пристрілювання на різні дистанції/порожнина;
  • Ціна кліка 17 мм на 100 метрів, запас ходу 15 mil на 100 м;
  • Лазерний далекомір, дистанція до 1000 м, похибка 1 м;
  • Функція — «пристрілка одним пострілом»,
  • П'ять колірних палітр відтворення;
  • Міцний металевий корпус, вологозахист (клас IP67);
  • Система живлення — 1 батарея типу 26650;
  • Час автономної роботи 7 годин;
  • Можливість під'єднання зовнішнього джерела живлення (USB Type-C);
  • тримає відбій калібрів до 1000g (12 кал., 9.3x64,.375H&H):
  • Діапазон робочих температур — 20 °C.+50 °C;
  • Габарити 195 x 71 x 61 мм;
  • Вага 0,49 кг.

Тепловізійний модуль

В основі у лежить тепловізійний модуль, побудований на високопродуктивних матрицях FPA власного виробництва — iRay Sensor Ceramic. Це оксид ванадієві (VOx) неохолоджувані мікроболометри розміром 384x288 pix зі щільністю посадки детекторів 12 мкм. Спектральний діапазон чутливості 7,5–13,5 мкм потрапляє в «вікно» прозорості земної атмосфери, яка не створює перешкод для сигналу. Модуль працює в довгохвильовій частині ІЧ-спектра (LWIR Long-wavelength infrared), яка повністю задовольняє вимоги для виявлення випромінювання за температур від -50 до +50 °C. Тепловізор прекрасно бачить крізь атмосферні перешкоди у формі щільного туману або диму. Поріг температурної чутливості NETD (Noise Equivalent Temperature Difference) <40 мК, свідчить про можливість розрізняти мінімальні відхилення градієнта температури та будувати якісні сигнатури з високим рівнем деталізації. Частота оновлення кадрів модуля 50 Гц, спостереження можна вести навіть за швидкоруйними цілями без втрати якості, ривків і залипань.

Потужний германієвий об'єктив

Iray Geni GL35R обладнаний німецьким об'єктивом F35/1.0, фокусування ручне на об'єктиві. Оптичне збільшення дорівнює 2,8х, доступний цифровий зум до 11,2 крат. Збільшувати картинку можна плавно та дискретно з кроком x1, x2, x4. Кут поля зору на мінімальному збільшенні дорівнює 7,5х5,7 градусів, що в метричній системі відповідатиме видимою на відстані 100 м зони простору 13,1х10 метрів. Треба пам'ятати, що зі збільшенням кратності у ширина поля зору зменшуватиметься пропорційно. Можливостей у цілком досить для спостереження, точного ювання та супроводу рухомих цілей. Об'єктивна лінза у діаметром 35 мм виготовлена з металу германія (32Ge), який, на відміну від скла денної оптики, повністю прозорий в ІЧ-діапазоні. На об'єктиві є захисна кришка з відкидним механізмом. Навести різкість на об'єкт можна, обертаючи низькопрофільне кільце на об'єктиві, тактильний виступ для пальця допоможе швидко його намацати та повернути в потрібну сторону. Маніпулювати тонкими параметрами можна, не знімаючи рукавичок.

Дальність виявлення до 1818 м

Розробникам IRay вдалося втілити в реальність останні мрії мисливців і професійних стрільців. Здатність бачити на відстань понад 1800 метрів вважалася недосяжною, особливо для компактних версій теплоів. Реалізувати такі можливості вийшло завдяки надчутливим сенсорам VOx 384x288 pix. @ 12 мкм (NETD <40 mK) і кришталево чистою германієвою оптикою з ідеальною геометрією лінз. прекрасно «здивує» за повного браку освітлення, крізь перешкоди у формі туману або щільної димової завіси. Треба зазначити, що Iray Geni GL 35R має технічну можливість для точної стрільби на дистанціях до 500 метрів і більше. Для цього є тактичні візові сітки з великим запасом ходу на дальність і силу вітру.

Лазерный дальномер до 1000 м.

із тепловізором Iray Geni GL 35R обладнаний інтегрованим лазерним далекоміром із дистанцією вимірювань до 1000 метрів. Дані про відстань виводиться на головному екрані в полі зору. Пристрій може працювати в декількох режимах: безперервного сканування й одиничного вимірювання. Клас лазерної безпеки 1. Довжина хвилі 905 nm (невидимий діапазон), похибка вимірювань становить усього ± 1 м на всьому діапазоні допустимих дистанцій.

Вісім мисливських сіток на будь-який смак

Стрілкам і мисливцям доступний вибір із 8 попередньо встановлених електронних сіток. Перевагою електронних варіантів є концепція, реалізована в денній оптиці, із сіткою в першій фокальній площині (FFP — First Focal Plane). Вона збільшується пропорційно кратності, у такий спосіб стрілки можуть здійснювати точні постріли на середніх і дальніх дистанціях виносом точки ювання. Балістичні варіанти типу «Mil-Dot» оцінять прихильники далеких пострілів. Мисливські сітки: «хрест», «напівхрест» і точка гарантовано виправдають себе на дистанції прямого пострілу. Однією з головних переваг електронних сіток є: немає проблем із паралаксом, тому що зображення цілі та сітки завжди в одній площині, також повністю немає ефекту «запереювання». Елементи візира (лінії та точки) залишаються постійними, даючи можливість комфортної роботи з дрібними об'єктами.

Колірні палітри

Варіанти підбору колірної палітри зображення розширюють можливості теплоу Iray Geni GL 35R. Стрілок може вибрати одне з рішень Залежно від умов спостережень, типу цілі, температурного контрасту між поверхнею об'єкта та елементів довкілля.

Доступні такі варіанти:

  • Гарячий білий (White Hot);
  • Гарячий чорний (Black Hot);
  • Інверсний білий (Inverse White);
  • Гарячий червоний (Red Hot);
  • Різнобарвний (Pseudo color).

Колірні рішення з контрастними відтінками «White Hot», «Black Hot» і «Red Hot» оптимальні для спостереження в умовах із високим температурним контрастом на дальніх дистанціях за поганої видимості. Добре видно «теплі» об'єкти на відкритих просторах, на схилах гір і пагорбів, на тлі очерету, чагарнику, лісового масиву та ін. Палітра «Pseudo color» ефективна для спостережень із коротких дистанцій, ведення тривалих спостережень. Комфортні тони не навантажують зір. За глибиною колірного відтінку добре визначається «гаряче» місце на поверхні. Мисливцю набагато простіше визначати трофейність тварини й точно наводити свою зброю в забійну зону.

Функція поліпшення якості зображення Ultra-Clear

Фірмовий обробник картинок «Ultra-Clear» тепер на потужнішому «залізі» видає нові рекорди. Посилена апаратна частина з оптимізованими алгоритмами оброблення сигналів набагато краще промальовує всі найдрібніші подробиці. У результаті видно чітке та контрастне зображення з високим рівнем деталізації. Опція рекомендована в складних погодних умовах за повного браку освітлення. Контрастна, інформативна картинка допоможе неабияк підвищити результативність стрільби.

Функция картинка в картинке (PiP)

Вже звична для багатьох мисливців функція (PiP — picture in picture) «картка в картинці», допомагає розв'язувати цілий комплекс завдань. Під час увімкнення на головному екрані з'являється невеликий фрейм зі збільшеною в кілька разів центральною зоною. За цим зображенням можна точно цілитися, ідентифікувати об'єкт. Малі габарити вікна не ускладнюють візуального контролю над довкіллям. Точно цілитися й стріляти можна навіть по рухомих із невеликою швидкістю цілей.

Пристрілка одним пострілом і профілі пристрілювання

Однією з головних особливостей тепловізійних ів Iray Geni GL 35R є можливість пристрілювання одним пострілом. Для цього не потрібно їхати в тир або на стрільбищі, використовуючи десятки патронів. Пристріляти свій можна всього за кілька пострілів. Перевагою є той факт, що наводиться безпосередньо на технічні можливості всього збройового комплексу (збройва + боєприпас). Суть зводиться до того, що після пострілу необхідно звести перехрестя сітки на кульовий отвір на мішені. Внести зміну в положення ьної сітки треба програмним способом у відповідному меню та після зберегти результати. Для перевірки рекомендовано зробити повторний постріл. у такий спосіб можна пристрілювати на будь-якій необхідній дистанції. Записати результати можна в одному з 4 профілів користувача. Кілька комірок пам'яті в кожному профілі дадуть змогу адаптувати виріб під різні дистанції стрільби з різними боєприпасами. Виконувати процедуру приведення зброї до точного бою можна одночасно на кількох карабінах або гвинтівках. Для результативної стрільби після зміни зброї необхідно вибрати потрібний профіль, итися та плавно натиснути на спуск.

тепловізійний прилад із далекоміром можна пристріляти за середньою точкою потрапляння (СТП) групи пострілів. Зміщення сітки по вертикалі та горизонту здійснюється в спеціальному меню. Крок виверки на різні дистанції можна дізнатися в технічній документації. Запас ходу візира дасть змогу виробляти дальні постріли на нехарактерні для нічних видів мисливського вітру.

Повноколірний OLED-дисплей

В окулярному блоці інтегрований повнорозмірний п'ятидюймовий мікродисплей OLED з роздільною здатністю 1024х768. Видає повнорозмірне потокове відео з гранично високою якістю і глибокою колірною насиченістю. Зображення, що транслюється, навіть швидко рухаються об'єктів без ривків і залипань. Доступна опція тимчасового вимкнення дисплея під час робочого у, Мікродисплей має мінімальний рівень енергоспоживання, добре адаптоване до мінусових температур навколишнього повітря. Діоптрійне коригування окуляра в межах ± 5 дптр допоможе тонко налаштувати оптику з урахуванням специфіки зору. Окуляр закритий м'яким гумовим наочником. Вихідний зіниці винесений на 40 мм, що забезпечує комфортні умови під час роботи великим калібром. Стріляти можна, не знімаючи тактичних або сонячних окулярів.

Мобільний застосунок «InfiRay OutDoor» і вбудований модуль Wi-Fi

тепловізійний прилад Iray Geni GL 35R підтримує спільну роботу з будь-якими iOS і Android ґаджетами, на яких встановлено фірмовий мобільний застосунок «InfiRay OutDoor». Потрапити на сторінку завантаження в популярних сервісах застосунків App Store (iOS) і Google PlayTM (Android), можна відсканувавши відповідний Qr-код на нашому сайті. Після встановлення можна обмінюватися файлами, змінювати параметри, переглядати відео та багато іншого. Сполучення та спільна робота доступна завдяки вбудованому модулю Wi-Fi.

Опції запису відео та фото

Вбудований фото- та відеорекордер дає змогу записувати якісне відео з роздільною здатністю HD. Обсяг внутрішньої пам'яті, порівнюючи з попередньою лінійкою, збільшений удвічі та дорівнює 32 Гб, на ньому можна зберегти десятки годин відео та сотні тисяч фотографій. Забрати медіафайли можна через Wi-Fi або кабель USB Type-C (є в комплекті). У зоні дії стійкого інтернет-з'єднання користувачі можуть вести прямі трансляції на стримінгові платформи Twitch і YouTube або в соціальні мережі. Фірмовий застосунок InfiRay OutDoor дає змогу самостійно завантажувати оновлені версії програмного забезпечення без походів сервісними центрами підтримки.

Корпус

Корпус Iray Geni GL 35R у отримав деякі інновації. Збільшений батарейний відсік дав змогу розмістити елемент більшої місткості. Матеріал корпусу — посилений і полегшений метал, який не має конкуренцій щодо своїх міцності. На відміну від попередніх версій збільшена стійкість до ударних навантажень. Стійкістю до перевантажень 1000g можуть похвалитися далеко не всі преміальні вироби конкурентів. здатний тримати відбій зброї класу «Магнум» і цивільних снайперських калібрів. Клас захищеності приладу за міжнародною системою стандартів IEC 60529 — IP67. Це гарантує працездатність у будь-яких погодних умовах, попри погодні сюрпризи у формі зливи або мокрого снігу. Оптика переживе короткочасне перебування під водою.

Оновлена система живлення

Оновлена версія теплоу з далекоміром отримала змінений батарейний відсік, розрахований на більший елемент NI26650A з робочою напругою 3.7v і місткістю 4200 mAh. Від повного заряду джерела може пропрацювати понад 7 годин. Джерело живлення розташоване горизонтально, тобто перпендикулярно напрямку вектора відбою, у такий спосіб повністю унеможливлена ймовірність вимкнення живлення в момент пострілу. Доступний контроль заряду, у полі зору на екрані виводиться спеціальна піктограма. Замінити батарею можна в польових умовах, витративши кілька секунд. Виріб може працювати від зовнішнього джерела живлення типу PowerBank (кабель у комплекті), що неабияк збільшить час автономної роботи. Рекомендовано за мінусових температур.

Комплект постачання:

  • тепловізійний прилад Iray Geni GL35R;
  • Захисна бленда об'єктива;
  • Швидкознімне кріплення на Weaver;
  • Кабель USB-C;
  • Сумка для транспортування;
  • Кріпильні гвинти;
  • Інструкція з експлуатації;
  • Гарантійний талон.
  • Технічні характеристики Iray Geni GL35R
    Матриця
    Дисплей
    Оптичні характеристики
    Живлення
    ьна позначка
    Відеорекордер
    Далекомір
    Додаткові функції
    Фізичні та експлуатаційні параметри
    Ударна стійкість на нарізному зброї (Eo), Джоулей
    Діапазон експлуатаційних температур, °C
    Клас захисту (по IEC 60529)IP67
    ВиробникiRay Technology (54).

Характеристики

Діаметр передньої лінзи, мм
Діяльність ідентифікації, м
Матриця
  • 384×288
Роздільна здатність матриці, пікс
  • 384x288
Частота кадрів, Гц
  • 50
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення