Ніж для овочів Довжина леза: 130 мм Леза ножів ковані, виготовлені із цільного шматка спеціальної ножовой стали SIGMAFORGE і оброблені криозакалкой FRIODUR®, забезпечуючи безшовную геометрію форми ножа, що є головною умовою точного шліфування і чудових ріжучих властивостей. Секрет чудовою стали полягає в оптимальному балансі хрому і вуглецю, що робить їх гнучкими і стійкими до корозії. Твердість за шкалою Роквелла (Hrc): 56-58. Ручка виготовлена з ацетальной смоли (полиоксиметилена) - виключно міцного і стійкого до стирання матеріалу. Серія ножів ZWILLING® Pro створені в результаті удосконалення дизайну ножів серії Professional S. Залишивши загальну форму рукоятки і три сталеві кнопки на ручці, дизайнери поліпшили перехід від рукоятки до лезу. Форма леза ножа ZWILLING® Pro відрізняється від Professional S збільшеної ріжучою кромкою. Точність. Ніж SIGMAFORGE створюється з цілісної сталевої заготовки і піддається прецизійної куванні, забезпечує безшовную геометрію. У цьому полягає головна умова точної шліфування і превосходныхъ ріжучих властивостей. Функціональність. Кромка дозволяє виконати різання по всій довжині леза, об'єднуючи японську та європейську культури різання. Якість. Спеціальна формула стали Zwilling J. A. Henckels вражає оптимальним балансом хрому і вуглецю: в цьому полягає секрет чудовою сталі. Якість ножів поліпшується допомогою спеціального процесу низькотемпературної загартування FRIODUR. Вони відрізняються особливою міцністю, стійкістю до корозії і гнучкістю. Індивідуальність. Класика для професійної кухні. Дизайн з 3 заклепками і відкритим хвостовиком забезпечує оптимальний баланс. Звернення. Клиноподібна геометрія леза забезпечує оптимальну стабільність і простоту різання, а вигнута форма шийки забезпечує безпеку і точність у поводженні.