Ніж складний Ganzo G614

Ніж складний Ganzo G614

Продавець:Комфортні оселі

3.8/5  ( 915 оцінок )

306

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Опис Ganzo G614:

Ganzo 614 - стандартний ніж туристичного та похідного призначення. Клинок ножа виконаний у класичному стилі з нержавіючої сталі з високим вмістом вуглецю (440) і має пряме заточування кромки, що робить модель універсальною для будь-якого роду робіт. Застосування ABS-пластику як матеріалу для рукоятки ножа — неодмінно далеко конструкторське рішення.

Крім сучасних та висококласних матеріалів також зазначається сумлінне виконання складання виробу — акуратність силуету інструменту в цілому, відсутність люфтів та інших недоробок. Компанія Ganzo добре знайома нашому споживачу і користується високою популярністю в силу сталого збалансування якості та ціни в кожному продукті. Ganzo 614 - це сучасна модель портативного ножа складаного типу, який, як правило, є постійним спутником для багатьох активних та спортивних людей. Подібний мобільний інструмент можна зустріти в інвентарі будь-якого рибалки, охотника, завзятого туриста чи мандрівника.

У зібраному, похідному стані довжина ножа Ganzo 614 досягає 10.9 см, у робочому — 18.8 см, а на лезо з шириною по обуху в 0.25 см відведено 7.9 см від загальної довжини. Сталь, з якої виготовлений клинок ножа, окрім очевидних характеристик має ряд другорядних, але нітрохи не менш важливих, ніж антикорозійні властивості. Відомо, що сталь класу 440 відрізняється підвищеною еластичністю, що, відповідно, позитивно позначається на процесі заточування (гострота відновлюється швидко і надовго) та здатності до опору навантаженням без втрат (сколи на ріжучій кромці та руйнування клинка).

Рукоятка Ganzo 614 також, крім привабливого зовнішнього вигляду, несе цілком певний функціонал, що стосується ергономічності ножа в цілому. Так ми бачимо, що передбачені виїмки для пальців та текстурування зовнішніх панелей, що, у свою чергу, спрямоване на безпечну експлуатацію інструменту. Матеріалом для рукояті Ganzo 614 вібрано дуже міцний ABS-пластик, якому не страшні дії вологи, кислот, лугів та екстремальних температур.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».