Ніж складний Firebird F716-S by Ganzo G716-S

Оставить отзыв Код:  384940791
Материал клинка

Ніж складний Firebird F716-S by Ganzo G716-S

Оставить отзыв Код:  384940791

Продавец:Комфортні оселі

4.6/5  ( 711 оценок )

1 183

Нет в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Опис ножа Firebird F716-S, полусеррейтор:

Firebird F716-S — туристичний функціональний ніж з динамічним клинком-полусеррейтором. Нержавіюча сталь марки 440С відмінно тримає заточку і володіє підвищеною стійкістю до різного роду руйнувань. Склопластик G10, з якого виконані накладки рукояті, також відрізняється високими експлуатаційними характеристиками. Вага виробу — 145 м, загальна довжина — 21 см, довжина у похідному вигляді — 12 см, ширина клинка — 0,35 см, довжина клинка — 8,5 див.

Ніж з комбінованою заточенням леза — інструмент дуже специфічного призначення і не використовується настільки повсюдно, як звичайний ніж з класичної прямий заточуванням. Як правило, подібні ножі-полусеррейторы використовуються промисловиками, альпіністами, яхтсменами і, власне, тими, хто має справу з волокнистими, грубими, багатошаровими і, в цілому, складними матеріалами. Firebird F716-S — це відмінний допоміжний інструмент, який в більшості випадків зможе замінити звичайний ніж, а також впорається з тими завданнями, які класичному інструменту не по силам.

Особливості серрейторной заточування полягають у тому, що наявність хвилястою кромки говорить про збільшення ріжучої площі, геометрія кромки сприяє кращому проникненню в матеріал, а також позитивно позначається на тривалості ефективної заточування. Однак, ніж з комбінованою заточенням леза більш універсальний для більшості користувачів, ніж чистий серрейтор, який використовується у вкрай вузькому сегменті діяльності. Якщо вам потрібен портативний робочий ніж з додатковими можливостями, то варто звернути увагу на Firebird F716-S, який без праці впорається не тільки зі своєю основною функцією, але і з додатковими навантаженнями і завданнями.

Дизайн моделі і замковий механізм відповідають за ергономічність ножа Firebird F716-S, так як завдяки формою рукояті, протекційних не ковзаючим накладкам та фіксатора Axis Lock, який забезпечує комфортну роботу з ножем однією рукою, експлуатація інструменту стає простою, легкою і безпечною.

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами

* Ножи, представленные в нашем магазине, не относятся к холодному оружию по совокупности характеристик согласно заключения НИИ ЭКЦ МВД Украины.

* Ножи с клинком длиной до 90 мм или толщиной до 2,6 мм не относятся к холодному оружию в соответствии с «Методикой криминалистического исследования холодного оружия и конструктивно схожих с ним изделий».