Тепловізійний приціл INFIRAY (IRAY) Saim SCH50

Оставить отзыв Код:  385482204

Тепловізійний приціл INFIRAY (IRAY) Saim SCH50

Оставить отзыв Код:  385482204

Продавец:MyComfortShop

4.3/5  ( 24 оценок )

139 000

134 000

Нет в наличии

Гарантия. 12 месяцев Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Тепловізійний приціл INFIRAY (IRay) Saim SCH50

Старша модель серії Saim з рекордним показником виявлення ростової цілі в 2,5 кілометра. Приціл зібраний на передових високочутливихсенсора VOx виробництва IRay. Розмір матриці 640x512, щільність посадки пікселів 12 um. Оновлений програмний комплекс Matrix III™перетворює отриманий сигнал в ідеальне зображення віддалених об'єктів. Картинка в HD якості відображається на OLED-дисплеї в повнорозмірному дозволі 1024×768 пікс.

Поліпшення якості картинки - ultraclear2.0

Всі моделі прицілів INFIRAY (IRay) серії Saim мають на борту нову версію опції поліпшення якості зображення ultraclear 2.0. В густому тумані, при сильному дощі чи снігопаді мисливець зможе розглянути цыль в найдрібніших подробицях.

Компактний розмір, міцна конструкція

Маса Saim SCH50 всього 570 грам, приціл не вимагає складних рішень при установці. Прилади пройшли випробування на ударні навантаження 1000g та впевнено тримають віддачу навіть снайперських цивільних калібрів включно .375H. Система живлення на великих(CR123) акумуляторних батареях збільшила час автономної роботи до 7 годин. Є можливість підключення зовнішнього живлення. Приціл захищений від вологи.

Зручний інтерфейс

Все управління налаштуваннями здійснюється за допомогою трьох кнопок. Інтуїтивно-зрозумілі діаграми допоможуть швидко освоїтися з керуванням. Стрільцям доступні 4 режиму роботи, великий вибір прицільних сіток, схем кольорів відображення і профілів пристрілки. Винос вихідної зіниці 45–комфортне відстань для роботи великим калібром.

Характеристики

Страна регистрации бренда
  • Китай
Гарантия
  • 12 месяцев
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами