Лазерний далекомір Vortex Razor HD 4000 (LRF-250) [86705]

Лазерний далекомір Vortex Razor HD 4000 (LRF-250) [86705]

Продавець:Geekon

4.3/5  ( 1203 оцінок )

29 295

Є в наявності

1

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Потужний та точний діапазон виміру

Лазерний далекомір Vortex Optics Razor HD 4000 пропонує вам максимальний діапазон виміру експозиції та ряд висококласних оптичних та технологічних функцій. Це надійний засіб для зйомки далеких знімків із високою точністю першого пострілу. З його допомогою ви зможете отримати впевненість у своїх можливостях і досягти ідеальних результатів.


Інтуїтивне керування та безліч функцій

Забезпечений ручкою управління і шістьма кнопками на рукоятці, цей далекомір дозволяє точно контролювати карданний підвіс і легко відстежувати цілі, що рухаються. Ви зможете вибрати потрібний об'єкт та отримати точну інформацію про відстань. Вбудований інклінометр вимірює відносний кут мети, а різні режими виміру дальності забезпечують оптимальну точність у різних умовах.


Простота використання та надійність

Легкий двокнопковий інтерфейс робить використання далекоміра максимально простим. На дисплеї, що чітко читається, ви будете бачити інформацію про дальність, а налаштування рівня яскравості дозволить вам використовувати його в будь-яких умовах освітлення. Міцний корпус з магнієвого сплаву з ковзною захисною бронею забезпечує надійний захист і водонепроникність (відповідає стандарту IPX7), роблячи цей далекомір ідеальним для використання в різних ситуаціях.


Висока продуктивність та точність

Лазерний далекомір Vortex Optics Razor HD 4000 володіє всіма необхідними функціями та можливостями для точного вимірювання дальності. Він має набір режимів та компонентів для різних умов та цілей. З мінімальною дистанцією виміру в 5 ярдів та ефективним діапазоном виміру до 4000 ярдів, ви зможете досягти високої точності в будь-яких умовах. Цей далекомір буде незамінним помічником для полювання чи стрільби.


Багатофункціональні режими

Далекомір Vortex Optics Razor HD 4000 пропонує кілька режимів ранжування та націлювання, щоб забезпечити максимальну гнучкість та точність у різних ситуаціях. Режими HCD і LOS дозволяють вибрати найбільш підходящий метод вимірювання дальності в залежності від цілей та умов стрілянини. Крім того, вбудований режим розширеного лазерного діапазону (ELR) дозволяє виявляти менші цілі на більших відстанях.


Високоякісна оптика

З потужним 7-кратним збільшенням і 25-мм об'єктивом далекомір Razor HD 4000 забезпечує точну ідентифікацію цілей при широкому полі зору. Високоякісні скляні лінзи з ультранизькою дисперсією та оптика XR Plus з покриттям антивідблиску та повним багатошаровим просвітленням гарантують чітке зображення з високим контрастом і різкістю.


Характеристики

Живлення
Комплектація
  • Дальномір • чохол • тканина для лінз • шестигранний ключ • батарея CR2
Габарити
  • 112 x 79 x 40 мм мм
Вага
  • 281 г
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами