Штани тактичні Tactic4Profi рипстоп чорні 5XL

1 відгук

Код:  385597623

Штани тактичні Tactic4Profi рипстоп чорні 5XL

1 відгук

Код:  385597623

Продавець:Creative store

4.6/5  ( 63 оцінок )

1 400

Є в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Штани виготовлені з тканини, яка має підвищену міцність на роздир за рахунок ниток, що зміцнюють, дрібні порізи і дірки не можуть вільно розійтися на такій тканині. Вони мають 8 кишень, 4 позаду та 4 попереду. 6 кишень великі накладні, клапани кишень з двома липучками, що забезпечує швидкий доступ та протидіє можливості загубити вміст кишень. Застібка штанів класична - металева блискавка та ґудзик. Гульф і пояс продубльвані для покращення міцності та продовження строку служби одягу. На поясі позаду знаходяться липучки-регулятори за допомогою яких можна відрегулювати розмір, що робить цю модель універсальною для комбінування з різним одягом. Міцні шльовки добре фіксують пояс та не дають йому міняти своє положення. Липучки на колінах та гомілці регулюють ширину штанів, що дозволяє комфортно себе почувати в них у термобілизні та у різному типі взуття, це полегшує і прискорює процес надягання. Подвійні зміцнені шви не дають тканині розійтися, навіть за великого навантаження на неї. Ці штани добре підходять для міжсезоння за літнього сезону.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • ріп-стоп
Призначення
  • ЗСУ
  • Загальновійськові
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 1

  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Creative store. Розмір: 5XL

    Спеціально в телефонній розмові поцікавився який реальний розмір штанів? Перепетав двічі Кажуть талія - 110-114 см (запис розмови зберіг). Ну звісно це не 5XL, але фіг з ним, піде. Присилають 102 см. Це як? На єтикетці вказаний якийсь таємничий розмір №4 і дописаний артикл №58. То це і є 58-й розмір - 2XL. Головне навіщо було брехати по телефону? чи думають що в покупців рулетки нема?
    Я вже заплатив за доставку 70 грн. За не той товар, котрий замовляв! Тепер ви мені запропонуєте ще раз заплатити стількиж, щоб відправити вам назад?
    Якщо це не шахрайство, то що?