Тактична Тепла Фліска-Кофта З Липучками Під Шеврони Розмір 48(M)

Тактична Тепла Фліска-Кофта З Липучками Під Шеврони Розмір 48(M)

Продавець:Gallery of wishes

4.7/5  ( 273 оцінок )

855

652

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Військова тактична тепла фліска ЗСУ. Ця модель виконана у вигляді кофти. Дуже зручна, забезпечить теплом і приємна на дотик.

Власне виробництво Україна.

Особливості

  • Матеріал: фліс щільність 300 гр/м2
  • Оснащена липучками
  • колір олива
  • Сезонність осінь /зима/весна/
  • Дуже класна якість, схвалена військовими!

Універсальний, зручний, теплий та практичний светр виготовлений з високоякісного матеріалу – флісу, оливкового забарвлення. Светр забезпечує комфорт та зручність протягом тривалого часу використання.

Тканина фліс - це м'який та зносостійкий матеріал, який забезпечує високу теплоізоляцію і комфорт при носінні. Фліс створюється шляхом спеціального оброблення волокон, які утворюють густу, бархатисту та надзвичайно приємну на дотик поверхню. До основних переваг тканини, які зробили її однією із найпопулярніших в багатьох галузях, включаючи військову та спортивну, варто віднести:
1. висока теплоізоляція: фліс здатен зберігати тепло навіть при поганих погодних умовах, що робить його ідеальним вибором для носіння в прохолодну і вологу погоду.
2. повітропроникність: матеріал фліс дозволяє повітрю проникати крізь тканину, що запобігає накопиченню вологи на шкірі та забезпечує комфорт під час інтенсивних навантажень.
3. легкість: фліс є легким та гнучким матеріалом, що забезпечує високий рівень зручності під час носіння.
4. зносостійкість: фліс має високу стійкість до розривів і пошкоджень різних типів, що робить його довговічним і надійним.
5. легкість у догляді: фліс має здатність гарно очищатись та швидко сохне.
6. гіпоалергенність: фліс чудово підходить людям із чутливою шкірою та схильних до різноманітних алергічних подразнень.
Крій даної моделі светра прямий та гарно підлаштовується і підкреслює фігури різних типів, надаючи користувачу впевненості. Головна застібка светра - якісна центральна блискавка, яка також допомагає регулювати рівень герметичності відповідно до погодних умов та побажань користувача. Светр має високий комір, який забезпечує захист від холодного вітру. Також, светр має анатомічний крій рукава, який достосується до розміру зап’ястя та особливу користь та комфорт приносить під час активних занять та інтенсивних навантажень. Модель светра передбачає наявність кишень, а саме – дві анатомічно правильно розташовані, відносно будови тіла, бокові кишені та одну кишеню в зоні грудей, щоб забезпечити безпечне зберігання необхідних речей. Всі кишені надійно замикаються на блискавки. Зона грудей оснащена трьома велкро панелями для кріплення шевронів, нашивок та емблем, окрім цього, велкро панелі розміщені ще на рукавах.
Оливкове забарвлення светра є досить універсальним та буде доречним у будь-якій ситуації. Також, оливковий колір гарно та влучно поєднується з іншою колористикою гардероба, надаючи власнику стриманого, брутального та стильного вигляду. Окрім того, оливковий колір є ефективним для камуфляжу на природному тлі, такому як ліс, луги і пустелі, а до того ж дозволяє зберігати хорошу видимість як в денний, так і в нічний час. Взагалі, оливковий колір є практичним та ефективним вибором для військових, оскільки він забезпечує камуфляж та інші важливі функції, не привертаючи зайвої уваги.

Загалом, цей светр є ідеальним вибором для будь-якої людини, яка шукає теплий, комфортний та функціональний одяг. Призначений як для військових, так і для цивільних осіб, які цінують активне проведення часу, як от риболовля, туризм тощо. Найкращий вибір для осінньо-весняного періоду.

Характеристики

Розмір
Матеріал (склад)
  • Фліс
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами