Лопата саперна Gerber Gorge 22-41578

Лопата саперна Gerber Gorge 22-41578

Продавець:UTgroup

4.5/5  ( 48 оцінок )

1 390

Немає в наявності

2

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компанія «Gerber» вже переступила рубіж у 70 років на ринку і є одним із лідерів з виробництва ножів та іншого спорядження, що користується популярністю у всьому світі. У лінійку саперних лопаток чудово влилася модель Gorge Folding Shovel, яка вже встигла зарекомендувати себе, доказом чого є той факт, що лопата за контрактом поставляється до армії США.

Лопатка Gerber Gorge Folding Shovel має невеликі розміри та має малу вагу. Відмінною особливістю даної моделі є те, що багнет лопатки, виготовлений з міцної високолегованої сталі, може приймати не тільки класичне положення, але і закріплюватися за допомогою спеціального фіксатора під кутом до черешка, що перетворює її на подобу кирки. Крім цього, на тильній стороні багнета в місці кріплення до живця є своєрідний молоток, який знайде застосування при встановленні намету або дозволить забити кілки в землю під час виготовлення підставки для казанка. Інструмент оснащений зручною ручкою із армованого пластику. При цьому можна змінювати її довжину за допомогою спеціальної кнопки механізму фіксації. Лопата набагато полегшила завдання виживання Беару Гріллсу, відомому британському екстремалу та провідному телепроекту «Вижити за всяку ціну». У комплекті з лопатою йде надійний та міцний чохол, який дозволить без проблем помістити її у багаж.

Технічні характеристики:

Довжина 420 мм

Вага 794 г

Матеріал леза Боровмісна вуглецева сталь з порошковим покриттям

Країна реєстрації бренду USA

Характеристики

Колір
Вага
  • 794
Країна реєстрації бренду
  • США
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами