Тепловізійний приціл ATN MARS-4 7-28x

Тепловізійний приціл ATN MARS-4 7-28x

Продавець:Death2orcs

5/5  ( 60 оцінок )

112 500

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Приціл тепловізійний ATN MARS 4384 7-28x75 має максимальну дальність виявлення серед усіх тепловізорів ATN MARS 4 з матрицею 384х288. Завдяки об'єктиву діаметром 75 мм і збільшенням до 28 кратів, він дозволяє виявити видобуток на відстані до 3000 метрів, при цьому в прицілі вже є балістичний калькулятор, Wi-Fi, відеорекордер і далекомір.

Тепловізійний приціл ATN MARS 4 7-28х75 - дальністю виявлення до 3000 метрів, а веденням вогню на владі в 720 метрів. Оснащений сенсором роздільною здатністю 384x288, оптичне збільшення 7х, цифрове збільшення плавного ходу до 28 крат. Балістичний калькулятор, далекомір, має можливість запису відео моменту пострілу в діапазоні від 10 до 60 с. Фотозйомка, Wi-Fi (трансляція відео, галерея та керування через програму), Bluetooth, GPS, можливість запису відразу на SD карту від 4 до 64 Гб.

Можливість передачі потокового відео, підключення до гаджетів через програму та виведення показників прицілу на екран вашого гаджета та керування налаштуваннями прицілу. Безперебійна робота прицілу - понад 16 годин. Можливість підключення зовнішнього джерела живлення, яке допоможе продовжити мисливський період до 2 днів без вимкнення прицілу.

Кут обзоду даної моделі 5х3,8, що в поєднанні з лінзою дозволить отримувати якісне зображення в базовому збільшенні. Приціл допускається використовувати цілодобово в режимі день/ніч не змінюючи оптику за зміни рівня освітленості.

Стандартна комплектація включає: наглазник, стандартні високі кільця (2шт.), L-подібне кільце з відтяжкою, чохол вологозахисту для транспортування на зброї, USB-C кабель, короткий посібник користувача, керівництво користувача розширене, тканина для чищення.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами