Тактичні кросівки жіночі Ragnarok Койот 36

Тактичні кросівки жіночі Ragnarok Койот 36

Розмір: 36

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 432 оцінок )

3 330

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літні кросівки спеціально розроблені для спекотних погодних умов, коли температура навколишнього середовища висока, але вимоги безпеки не дозволяють змінити взуття на легшу та відповідну погоді взуття.

Володіючи всіма характеристиками берців (надійна фіксація ноги і захист надп'ятково-гомілкового суглоба, зручна шнурівка, носова частина завжди має міцне покриття), ці моделі мають низку особливостей, що дозволяють підвищити комфорт ноги у спекотних погодних умовах.

По-перше, такі моделі переважно кольору Олива, Койот. Матеріал чорного кольору сильно нагрівається під сонячним промінням, тому в такій взутті буде некомфортно перебувати під палючим сонцем. Радимо в літньому взутті використовувати світлі відтінки.

По-друге, літні моделі максимально полегшені. Деякі сучасні моделі за зручністю близькі до кросівок, щільна шкіра на халяві змінена на кордуру, каркас виготовлений, як правило, із нубука, а все інше – з більш легких матеріалів таких як дихаюча сітка 4d.Яка має міцні до стирання властивості.

По-третє, літні башмаки максимально дихаючі. Вони мають повітропроникні і вентильовані вставки.

Устілка у вигляді сіточки, що створює демпферну слою між стопою і підошвою черевика і перешкоджає потінню стопи. У моделях армійських літніх черевиків ми зможете комфортно почуватися при температурах до +35°С.

У такому взутті Ви зможете ходити в літку, не відчуваючи жодного дискомфорту. Анатомічна устілка та трекінгова підошва роблять ходьбу м'якою та комфортною. Підошва прогумована, з протектором, міцна, стійка до проколів, стирання та дії агресивної середовища. Забезпечує хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі по пересіченій місцевості, мокрим та слизким ділянкам, що володіє чудовими амортизаційними властивостями. Зручна шнурівка зробить процес взування і зняття черевиків швидким і зручним, а посилення на п'яти зменшить зношеність.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами