Літні чоловічі черевики з дихаючою мембраною на гумовій підошві Ragnarok Олива 42

Літні чоловічі черевики з дихаючою мембраною на гумовій підошві Ragnarok Олива 42

Розмір: 42

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 432 оцінок )

3 953

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Літні черевики та берці спеціально розроблені для спекотних погодних умов, коли температура довкілля висока, але вимоги безпеки не дозволяють змінити берці на легшу та відповідну погоді взуття.
Володіючи всіма характеристиками берців (надійна фіксація ноги і захист надп'ятково-гомілкового суглоба, зручна шнурівка, носова частина завжди має міцне покриття і так далі), ці моделі мають ряд особливостей, що дозволяють підвищити комфорт ноги у спекотних погодних умовах.
По-перше, такі моделі переважно кольору Хакі, Койот або Піксель (хоча й зустрічаються чорного і темно – коричневого кольору). Радимо в літньому взутті використовувати світлі відтінки.
По-друге, літні моделі максимально полегшені. Деякі сучасні моделі за зручністю близькі до кросівок, щільна шкіра на халяві змінена на кордуру, каркас виготовлений, як правило, із замші або нубука, а все інше – з більш легких матеріалів.
По-третє, літні башмаки максимально дихаючі. Вони мають повітропроникні та вентильовані вставки .
Устілка, як правило, може бути виконана у вигляді сіточки, що створює демпферну прослойку між стопою і підошвою черевика і перешкоджає потінню стопи. У багатьох моделях армійських літніх черевиків ми зможете комфортно почуватися при температурах до +35°С.
У такому взутті Ви зможете ходити влітку, не відчуваючи жодного дискомфорту. Анатомічна устілка та трекінгова підошва роблять ходьбу м'якою та комфортною. Підошва прогумована, з протектором, міцна, стійка до проколів, стирання та дії агресивної середовища. Забезпечує хороше зчеплення з поверхнею при ходьбі по пересіченій місцевості, мокрим та слизким ділянкам, що володіє чудовими амортизаційними властивостями. Зручна шнурівка зробить процес взування і зняття черевиків швидким і зручним, а посилення на п'яти зменшить зношеність.

Характеристики

Розмір
Колір
Гарантія
  • 14 днів
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами