Чохол для зброї 120см MIL-TEC Olive 16191001-903

Чохол для зброї 120см MIL-TEC Olive 16191001-903

Продавець:Перемога

4.8/5  ( 90 оцінок )

2 444

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Чохол для зброї 120см MIL-TEC Olive 16191001-903

Практичний рушничний чохол у стандартному армійському забарвленні від німецького бренду Міл-Тек має універсальну форму. Призначений для безпечного та зручного перенесення зброї, довжина якої становить 120 см. Вага виробу невелика, оскільки при пошитті використовувалася легка, але міцна синтетична тканина. Такий аксесуар доречний як військовим і мисливцям, так і любителям спортивної стрільби. Завдяки добротному пошиття він прослужить максимально довго. 

Зовнішній матеріал: 100% поліестер
Підкладка: 100% поліестер

З плюсів моделі варто відзначити ергономічний дизайн, що включає 5 компактних вертикальних кишень на липучках збоку чохла. Вони можна розмістити патрони, снасті, ніж чи інші необхідні під рукою предмети. У днищах кишень зроблені зливні отвори, в які вставлені металеві люверси. Фурнітура стійка до корозії при контакті з водою.
Додаткові аксесуари також можна прикріпити на збройовий чохол Mil-Tec за допомогою комірчастої системи Молле. Стропи з нейлону стійкі до розтягування та розривів, здатні витримати жорстке зчеплення навіть з важкими предметами на зразок кобури з пістолетом та ін.
Основне відділення оснащене застібкою-змійкою з двома функціональними «собачками», що полегшують доступ до вмісту. Внутрішні стінки покриті м'якою синтетичною тканиною чорного кольору, що запобігає появі подряпин на зброї. Щоб його надійно зафіксувати, є спеціальні еластичні кріплення. 

Особливості:

- Основне відділення з застібками-липучками;
- 5 зовнішніх накладних кишень з дренажними люверсами;
- Регульований плечовий ремінь;
- Ручка для перенесення, липучка;
- Петлі Molle для кріплення додаткового спорядження.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами