Високі черевики Vogel тактичні чоловічі 42 (27 см) Бежеві (Coyote)

Високі черевики Vogel тактичні чоловічі 42 (27 см) Бежеві (Coyote)

Продавець:UAniSha

4.8/5  ( 1872 оцінок )

4 099

3 599

Є в наявності

2

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні черевики підходять для повсякденного, оперативного та тактичного використання.

Тактичні берці Vogel бежевий

Берці Vogel у стилі мілітарі бежевого кольору – одні з найміцніших черевиків серед конкурентів завдяки технології ливарної підошви. Їх дуже легко вдягати та знімати. Берці з нубукової шкіри не утримують вологу на ногах, оскільки пропускають повітря.

Матеріал: натуральна нубукова шкіра, що дихає / водовідштовхувальні текстильні вставки з поліаміду 6.6 Cordura

Крім того, водовідштовхувальні вставки з поліаміду Cordura, використані на текстильній поверхні виробу, знижують водопроникність черевиків Vogel та продовжують термін їхньої служби. Берці з натуральної шкіри дозволяють вашим ногам дихати, таким чином запобігають утворенню вологи у взутті.

Видатна особливість пустельних черевиків Vogel це їх дизайн. Використовуючи найпопулярніші моделі військових черевиків у Європі та світі, Vogel забезпечує більш тривалий термін служби черевиків з технологією лиття підошви у черевиках, які вона виробляє.

Посилений підносок і задник з термопластичного матеріалу, забезпечить захист від травм, що дуже важливо в умовах експлуатації військового взуття.

Петлі швидкісної шнурівки дозволяють без проблем швидко одягнути і зняти черевики.

Характеристики:

Виробник: Vogel

Країна виробник: Туреччина

Колір бежевий

Сезон: весна, літо, осінь

Черевики для трекінгу Vogel, виробництво Туреччина. Тактичні черевики від однієї із провідних взуттєвих фабрик Туреччини. У рази краще за китайські підробки, якісні, добре сидять на нозі, гідний і доступний аналог Lowa. Тактичні черевики демісезонні Vogel, чоловічі берці в стилі мілітарі. Колір темний хакі. Тактичне взуття абсолютно незамінне для переміщення по пересіченій місцевості. Черевики водонепроникні Waterproof DRY TEX, за рахунок внутрішньої підкладки та високоякісних матеріалів, забезпечують водонепроникність, вентиляцію ніг та підтримують комфортну температуру. Черевики утеплені текстильною термо-підкладкою та відповідна устілка з високою підошвою. Тактичне взуття - спеціальне взуття, призначене для забезпечення комфорту за умов жорсткої експлуатації. Трекінгові черевики не лише захищають ноги від суворих погодних умов, а й оберігають від травм та сезонного дискомфорту. Може використовуватись у повсякденних та польових умовах.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами