Куртка Massif Elements IWOL FR Jacket Піксель L 2000000105802

Куртка Massif Elements IWOL FR Jacket Піксель L 2000000105802

Розмір: L

Продавець:Месник

4.9/5  ( 153 оцінок )

3 800

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка Massif Elements негорючі утеплені з високотехнологічної тканини Softshell, для роботи в суворих холодних погодних умовах, протестовані військовими. Надзвичайно міцні тканини, що добре дихають, забезпечують еластичність у всіх напрямках, відмінну водонепроникність і чудове співвідношення тепла і ваги.
IWOL FREE (Intermediaiate Weather Outer Layer) - це (товстий софтшел) аналог 5-го шару з ECWCS GENIII від компанії Massif, яка виробляє військове вогнестійке обмундирування елітної якості. На відміну від ECWCS GEN III, цей шар має підклад із вогнестійкого флісу.
Виготовлені з тришарової тканини з нейлоновим покриттям та технологією розтягування Gore FR. Ергономічна посадка та розтяжка у чотирьох напрямках збільшують комфорт та діапазон рухів.
Внутрішня флісова підкладка із тканини Massif Flamestretch, виготовлена ​​з фірмового волокна DuPont Nomex. Зовнішній шар штанів з водонепроникної, вітрозахисної та дихаючої мембрани.
Запатентована технологія пошиття та обробки Massif, Flamestretch забезпечує вбудовану вогнестійкість, перевірену довговічність та комфорт зсередини.
Усі тканини відповідають строгим технічним вимогам ASTM D6413-F2302 щодо вогнестійкості.
Куртка з високим коміром на флісовій підкладці та еластичною утяжкою на талії для регулювання об'єму. На рукавах у верхній частині велкро-панелі для ID-патчів, у нижній — подвійні кишені для ручок із клапанами на липучці. Дві кишені для рук, нагрудна кишеня праворуч і наплічна кишеня на лівому рукаві — всі застібаються на блискавці.

Матеріал: 55% Nomex, 34% бавовна, 8% нейлон, 3% інші
Блискавки YKK

Характеристики

Колір
Розмір
Матеріал (склад)
  • 55% Nomex, 34% бавовна, 8% нейлон, 3% інші
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами