Мастило спрей для повсякденного догляду за зброєю Brunox BR050TS Turbo-Spray 500ml

Мастило спрей для повсякденного догляду за зброєю Brunox BR050TS Turbo-Spray 500ml

Продавець:RSI

4/5  ( 210 оцінок )

926

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Turbo-Spray - це унікальний засіб для чищення та консервації зброї всіх типів. Максимально ефективно витісняє вологу і захищає від корозії. Крім того, масло здатне розпушити нагар свинцю, нікелю, міді, залишків пороху.

Засіб Turbo-Spray від відомої швейцарської компанії Brunox призначене для регулярного догляду за зброєю, його очищення після стрільб, а також для тимчасової консервації (захищає від виникнення корозійних процесів на термін до 6 місяців). Масло здатне розпушувати і розчиняти залишки міді, свинцю, нікелю, томпаку і пороху. Видаляти мастило після використання з каналу ствола не потрібно, так як вона утворює негорючую плівку завтовшки 2 мікрона. Плівка не висихала і не твердне з часом, а також витісняє вологу і забезпечує захист механізмів зброї від іржавіння. У засоби висока проникаюча здатність, а тому здатне видаляти органічні і мінеральні забруднення. Показники плинності дозволяють маслу проникати навіть у важкодоступні місця. У даній мастилі понад 97% активної речовини і лише 3% CO2. Мастило для зброї Turbo-Spray - повністю синтетичний продукт, у складі якого немає тефлону, графіту або силікону. Після використання, поверхня точно не буде слизькою і липкою, а тому зброю можна застосовувати відразу ж після мастила і воно не буде збирати дрібні частинки бруду. Крім того, в засобі є спеціальна запатентована присадка Turboline, яка забезпечує тривалу стійкість до температур від -55 ° C до + 80 ° C і до + 160 ° C короткочасного нагрівання.

Характеристики

Об'єм, мл
  • 500
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами