Тактичні окуляри з рейковим кріпленням для шолома FAST MICH ClefersTac S81 - Маска для шолома 3мм, Балістичні окуляри, Захисна маска на каску (50230759)

Тактичні окуляри з рейковим кріпленням для шолома FAST MICH ClefersTac S81 - Маска для шолома 3мм, Балістичні окуляри, Захисна маска на каску (50230759)

Продавець:KONA

4.6/5  ( 300 оцінок )

889

819

Є в наявності

35

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

 

Тактичні окуляри FAST MICH ClefersTac S81 - є високоякісним тактичним спорядженням, розробленим для забезпечення надійного захисту і комфорту під час бойових операцій і тактичних заходів.

Ці окуляри призначені для використання з шоломом типу FAST MICH і забезпечують чудову посадку та надійне кріплення завдяки інноваційній системі рейкового кріплення. Ця система дає змогу легко та безпечно закріпити окуляри на шоломі та швидко зняти їх за потреби.

Окуляри оснащені 3-міліметровими балістичними лінзами, які забезпечують високий рівень захисту від різних видів небезпек, включно з осколками, пилом, піском та іншими дрібними предметами. Лінзи мають спеціальне покриття, яке захищає їх від подряпин і забезпечує ясний і чіткий зір у будь-яких умовах.

Тактичні окуляри FAST MICH ClefersTac S81 - також сумісні з іншими тактичними аксесуарами і можуть бути легко інтегровані з комунікаційними пристроями, системами нічного бачення та іншими засобами забезпечення безпеки.

Цей товар представляє надійне та ефективне рішення для тих, хто шукає високоякісний захист очей та обличчя під час тактичних операцій та заходів.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами