Прилад призматичний MAK MAKstorm 4x30 HD. Picatinny/Weaver

Максимальна кратність, х
  • 4

Прилад призматичний MAK MAKstorm 4x30 HD. Picatinny/Weaver

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

72 660

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Призматичні прилади – це сучасне досягнення в оптиці, що є практично компактним гібридом традиційного оптичного та коліматорного приладу. Одна з таких моделей – MAKstorm від німецького виробника MAK.

MAKstorm 4x30 – це призматичний прилад із 4-кратним збільшенням, розроблений для використання зі зброєю на платформі AR. Оптична система HD із зносостійким покриттям забезпечує світлопропускання 85%, що є найвищим показником, колись досягнутим для даного класу приладів. Корпус MAKstorm виготовлений із цільної заготівлі авіаційного алюмінію 6061-T6 і займає лише близько 56 мм у діаметрі та 120 мм у довжину. Вага приладу без кріплення – 398 р. приладова сітка має 12 рівнів яскравості підсвічування (10 денних та 2 нічних). Цифрова система підсвічування має пам'ять і зберігає останнє налаштування перед вимкненням пристрою. Вона також автоматично вимикається через чотири години бездіяльності. Живлення приладу здійснюється від однієї батареї CR2032. На окулярі є кільце фокусування, що забезпечує налаштування діоптрій +3/-3. MAKstorm оснащений барабанами для введення вертикальних та горизонтальних поправок, розташованих на корпусі на 12 та 3 год. Крок введення поправки 0,15 Mrad на 100 м (або 15 мм на 100 м). Загальний запас поправок по вертикалі та горизонталі становить приблизно 30 Mrad. На корпусі додатково передбачені три точки кріплення в положеннях на 9, 12 і 3 години, які можуть бути використані для установки аксесуарів, таких як ліхтарі, лазери або навіть додатковий рефлекторний прилад для стрільби по близько розташованим цілям. На об'єктиві є внутрішнє різьблення M36x0,75 для встановлення бленди. MAKstorm поставляється з надійною знімною базою для встановлення на планку Picatinny. Загальний запас поправок по вертикалі та горизонталі становить приблизно 30 Mrad. На корпусі додатково передбачені три точки кріплення в положеннях на 9, 12 і 3 години, які можуть бути використані для установки аксесуарів, таких як ліхтарі, лазери або навіть додатковий рефлекторний прилад для стрільби по близько розташованим цілям. На об'єктиві є внутрішнє різьблення M36x0,75 для встановлення бленди. MAKstorm поставляється з надійною знімною базою для встановлення на планку Picatinny. Загальний запас поправок по вертикалі та горизонталі становить приблизно 30 Mrad. На корпусі додатково передбачені три точки кріплення в положеннях на 9, 12 і 3 години, які можуть бути використані для установки аксесуарів, таких як ліхтарі, лазери або навіть додатковий рефлекторний прилад для стрільби по близько розташованим цілям. На об'єктиві є внутрішнє різьблення M36x0,75 для встановлення бленди. MAKstorm поставляється з надійною знімною базою для встановлення на планку Picatinny. 75 для встановлення бленди. MAKstorm поставляється з надійною знімною базою для встановлення на планку Picatinny. 75 для встановлення бленди. MAKstorm поставляється з надійною знімною базою для встановлення на планку Picatinny.

Характеристики

Максимальна кратність, х
  • 4
Діоптрійна корекція
  • - 3.0 до + 3.0
Довжина прицілу, мм
  • 120
Вага
  • 400 г
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами