Прилад оптичний Swarovski Z6i 1,7-10х42 BT L сітка 4A-I (з підсвічуванням)

Прилад оптичний Swarovski Z6i 1,7-10х42 BT L сітка 4A-I (з підсвічуванням)

Продавець:Smart Ward

4.7/5  ( 39 оцінок )

116 690

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Z6i - новаторська лінійка оптичних приладів від Swarovski, яка з моменту своєї появи справила революцію у сфері приладів. Діапазон зміни кратності збільшився із традиційних 3-4 до 6-крат, що значно розширило можливості використання оптики на полюванні. Так, один новий прилад Z6i, здатний замінити відразу кілька застарілих моделей: на мінімальних кратностях він оптимальний для загінних полювань (широке поле зору), а на максимальних – для точного пострілу на середні та далекі дистанції (у полі, степу, горах).

Прилади Сваровські Z6i оснащені принципово новим модулем підсвічування сітки приладів, розташованим над окуляром. У єдиному вузлі об'єднано два режими - нічний і денний (мають 64 рівні яскравості), які швидко включаються спеціальним прапорцем. Встановлений режим підсвічування можна зберегти в пам'яті приладу, при цьому в пам'ять вноситься один денний та нічний режим. Іншими словами, при повторному увімкненні автоматично встановиться останній режим. Для збереження заряду батареї передбачено автоматичне відключення підсвічування (залежно від вибраного режиму – через 3 години вдень та 5 годин уночі).

прилади Сваровські Z6i з великими кратностями додатково оснащуються бічними барабанчиками відбудови від паралаксу. Крім того, як додаткова опція, на прилади може монтуватися барабанчик вертикальних поправок BT, який підлаштовується під балістику будь-якого боєприпасу.

Для уникнення травм при віддачі зброї потужних калібрів, прилади Swarovski серії Z6i мають збільшену відстань між оком та окуляром приладу: 95 мм та 120 мм (для моделі Z6i 1-6x24 EE).


Swarovski Z6i 1,7-10x42 – легкий та компактний оптичний прилад універсального застосування. Діапазон використання простягається від загінних полювань у лісі до дальньої стрілянини на відкритих просторах та горах.

Характеристики

Діоптрійна корекція
  • - 3.0 до + 2.0
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 95
Комплектація
  • Інструкція посібник із застосування (1), Вставка гумова для інтегрованої шини (1), Захисні кришки (1), Серветка (1), Універсальний ключ (1)
Довжина прицілу, мм
  • 324
Вага
  • 510 г
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами