Складний ніж SkinWood з гравіюванням

Код:  386787750
Матеріал клинка

Складний ніж SkinWood з гравіюванням

Код:  386787750

Є в наявності

1 120

970

Гарантія. 24 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

Опис

Кишеньковий ніж зі складним лезом, який поставляється у привабливій дерев'яній коробці, є чудовим варіантом сувеніра для чоловіка.

Ви зможете надати йому особливості та завершеність завдяки індивідуальному гравіюванню.

Ніж з гравіюванням стане прекрасним подарунком для чоловіка, оскільки має багато практичних застосувань у найнеочікуваніших ситуаціях. Він може використовуватися як заміна викрутці, а також для ремонту дитячих іграшок, відкривання листівок або зачищення дротів. Впевнені, що чоловіки знайдуть безліч використань для такого ножа.

SkinWood knife - це сучасний ніж для щоденного носіння (Every Day Carry Knife). Він забезпечує компактність, зручність в носінні та використанні, а також надійність. Особлива увага приділяється його дизайну, оскільки цей ніж виступає не тільки як інструмент, але й як аксесуар, що доповнює образ власника.

Дизайн ножа SkinWood є сучасним і практичним. Це продукт для серйозних людей, які цінують мінімалізм та гармонію елементів в цілому. Все на своєму місці без зайвих деталей. Якщо ви прагнете до серйозного стилю та мінімалістичного дизайну, то цей ніж точно вам підійде.

Рукоятка ножа оздоблена красивим і міцним червоним деревом, яке пройшло спеціальну обробку, що забезпечує його стійкість до вологи, гниття та шкідників. Ці накладки на рукоятці мають приємну текстуру і привабливий вигляд.Клінок ножа має шпиньку і замок, що дозволяють відкривати та складати його однією рукою. Також наявний кліпса для зручного носіння ножа з собою.

В результаті, кишеньковий ніж SkinWood є сучасним, стильним та практичним аксесуаром для щоденного носіння. Він надасть вам унікальність та завершеність завдяки можливості індивідуального гравіювання, а його надійність та зручність роботи зроблять його незамінним помічником у різних ситуаціях.

  • Ми робимо індивідуальне гравіювання на рукоятці ножа
  • Просто при оформлені замовлення вкажіть текст гравіювання в примітках
  • Ми зробимо макет як буде виглядати гравіювання
  • Після узгодження відправимо ніж Вам

Характеристики

Матеріал клинка
Тип замка
  • AXIS-ASSIST Lock
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Гарантія
  • 24 місяці
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Вячеслав Ярмола
    Відгук від покупця. Продавець: SW

    Замовляв вдруге.
    Стабільно класна робота, приємне обслуговування, подарункове оформлення. Преміальна сталь клинка. З такою заточкою можна голитися.
    Дякую!!!

    Переваги:
    Якість
    Недоліки:
    Категорично немає
  • Вячеслав Ярмола
    Відгук від покупця. Продавець: SW

    Надзвичайно задоволений покупкою!!! Ніж якісно виготовлений, гравіювання шикарне, класна подарункова коробка, позитивне спілкування. Дякую. Замовлятиму ще.

    Переваги:
    Якісний та класно оформлений ніж.
    Недоліки:
    Категорично немає

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».

 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image