Рюкзак для снарядів РПГ 3-х пострілів тактичний армійський військовий камуфляж піксель, для гранатомета

Рюкзак для снарядів РПГ 3-х пострілів тактичний армійський військовий камуфляж піксель, для гранатомета

Продавець:WOWtech

4.9/5  ( 333 оцінок )

3 118

2 298

Є в наявності

1

Гарантія. 3 місяці Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Рюкзак-переноска для зарядів РПГ - незамінна річ в арсеналі гранатомєтника. Такий рюкзак має бути високоякісним, міцним та зручним в експлуатації. Саме такий рюкзак ми пропонуємо вашій увазі.

Цей РПГ-рюкзак має продуману надійну конструкцію з посиленими армованими швами. Він відшивається з камуфляжної тканини Піксель М-14 з водовідштовхувальною поверхнею, яка на відміну від прогумованої тканини не ламається на вигинах і не втрачає свої водовідштовхувальні властивості.

Для виготовлення рюкзака використовується матеріал Cordura 900D. Це високоміцна поліамідна тканина, яка гарантує чотириразову стійкість до стирання в порівнянні з простим нейлоном, що також складається з поліаміду. Це забезпечується особливою структурою нитки, виготовленої з нарізаних і скручених волокон. Матеріал Cordura вважається найміцнішим для виготовлення рюкзаків, хоч і використовується не так часто через більш високу вартість. Однак, при виготовленні рюкзаків тактичного призначення це швидше необхідність. Щільність волокон тканини Cordura 900D складає 900 den. Зазвичай, що вища щільність волокон тканини, то більше вага готового вироби, проте виробнику вдалося виготовити з цієї високоміцної тканини ультралегкий рюкзак вагою лише близько 800 г.

Плечові шлейки рюкзака нерозрізні зі стропою по спинці, що унеможливлює відрив плечової шлейки від рюкзака. На шлейках передбачені надійні ацетатні (нейлонові) фастекси для швидкого скидання, а самі шлейки пом'якшені пінкою 5мм, з ергономічним вигином. Нижні частини строп посилені потужними закріпками та направляючим тканинним елементом. Передбачено також бічну ручку для перенесення. В одну з шлейок вшитий маленький прапорець України.

У цьому РПГ-рюкзаку можна переносити запали як поштучно, так і в герметичній упаковці по 3. Рюкзак підходить для перенесення гранат ВМ та ВЛ видів, при чому можливе розміщення 5 гранат і запалів (тоншого виду). У рюкзаку передбачена стяжка, яка міцно фіксує гранати та запали.

Від різних опадів запали та гранати захищені верхнім клапаном, який надійно їх закриває, запобігаючи попаданню вологи.

Три постріли розміщуються у рюкзаку поруч із трьома запалами, так що вам не знадобляться додаткові підсумки та кріплення. Таке спільне розміщення гарантує вам швидший доступ до снарядів.

Характеристики

Гарантія
  • 3 місяці
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами