Тактична чоловіча форма, костюм М Хакі

Тактична чоловіча форма, костюм М Хакі

Продавець:Gosp

4.6/5  ( 30 оцінок )

1 999

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ласкаво просимо до нашого інтернет-магазину! У нашому асортименті представлений товар найвищої якості призначені для вимогливих професіоналів та ентузіастів тактики.

Куртка:
Наші тактичні куртки розроблені з максимальною увагою до деталей, щоб забезпечити вам надійну захист і зручність у будь-якій ситуації. Виготовлені з високоякісних матеріалів, наші куртки мають міцну конструкцію, яка витримає важкі умови і тривале використання. Забезпечуючи оптимальну вентиляцію та вологовідведення, вони здатні підтримувати комфортну температуру навіть під час фізичних навантажень. Куртки мають численні кишені для зберігання різних аксесуарів і спеціальні елементи для кріплення додаткового обладнання.

Штани:
Наші тактичні штани - це поєднання функціональності, комфорту і надійності. Вони виготовлені зі спеціальної тканини, яка забезпечує максимальну міцність і зносостійкість. Штани мають багато розумно розташованих кишень для зручного зберігання всіляких аксесуарів і інструментів.

Наша тактична військова форма призначена для різних професіоналів, від військових до поліцейських, від любителів туризму до страйкбольних ентузіастів. Вона стане надійним компаньйоном у будь-якій ситуації, надаючи вам необхідний комфорт, захист і можливість зберігати необхідні речі з легкістю доступу.

Оберіть нашу тактичну військову форму і ви отримаєте надійного партнера, готового до будь-якого виклику. Нехай ваша тактична військова форма стане символом вашої готовності до дії і захищеності у будь-яких умовах!

- Тканина Rip - stop - спеціальна тканина, основою якої є сітка з армованої нитки. Тканину дуже важко розірвати,чудово витримає будь - які навантаження
- Кітель: анатомічний крій, комірець стійка, центральна застібка з вітрозахисною планка, 2 нагрудні кишені із застібками, врізна нарукавна кишеня із застібкою, об"єм рукава регулюється манжетом на липучці. На грудях та рукавах липучки - панелі для шевронів.
- Штани :анатомічний крій, широкі петлі для ременя, 2 врізні бічні кишені, 2 накладних кишені.

  • Сезон: весна/літо/осінь
  • Колір: хакі

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами