Берці літні тактичні Скіф із блискавкою полегшені койот 44

Берці літні тактичні Скіф із блискавкою полегшені койот 44

Розмір: оберіть потрібний варіант

Продавець:Three tactical

4.7/5  ( 63 оцінок )

4 063

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Тактичні берці Скіф виробництва компанії FCT Design були створені за всіма стандартами сучасного тактичного взуття спеціально для військових, волонтерів, любителів тактичного та мілітарі стилю. Скіф створені для комфортного та активного пересування, в них Ви не відчуватимете свої ноги у тяжкості, а навпаки легка вага берц не відволікатиме на себе увагу, з берцями Ви будете зосереджені на виконанні бойових завдань.


Берці виготовлені з якісної натуральної гідрофобної шкіри нубук, а вставки виконані з мембранної сітки крос яка не пропускатиме вологу всередину, шкіра підтримуватиме берці і зберігатиме їх міцність, у свій же час міцна сітка відмінно пропускатиме повітря всередину і не дасть нозі бути в дискомфорті влітку. Висота берц підібрана спеціально для того, щоб максимально убезпечити ногу, а також гомілка від механічних та природних впливів.

Укріплена носова частина берц стримуватиме на собі всі впливи, а так само збереже ногу цілою і неушкодженою. Особливістю моделі Скіф є наявність блискавки Ватерпруф (не пропускає воду) з якісною фурнітурою, блискавка дозволяє максимально швидко одягнути та зняти берці, а також щільно фіксує ногу всередині берц.

Шнурівка виконана на петлях, що дає максимальну практичність. Підошва зроблена з легкої гуми, прикріплена гарячим пресуванням спеціально для екстремальних умов, вона є дуже міцною та стійкою, а спеціально виконаний протектор не ковзатиме на різних поверхнях.

Характеристики

Матеріал підкладки
  • Без підкладки
Матеріал підошви
  • Гума
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами