Рукавички тактичні нейлонові Mpact Хакі L/XL

2 відгуки

Код:  387239130

Рукавички тактичні нейлонові Mpact Хакі L/XL

2 відгуки

Код:  387239130

Продавець:PPE Safety

4.9/5  ( 237 оцінок )

258

Є в наявності

35

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Представляємо вам рукавички Mechanix Mpact з особливими особливостями, які забезпечать вам комфорт і захист під час активних занять на свіжому повітрі. Рукавички Mechanix виготовлені з особливого макромолекулярного нейлону, який має чудову вентиляцію, забезпечує чудову повітропроникність, добре зберігає тепло, стійкий до зношування, швидко сохне та захищає від ударів.

Особливу увагу приділено захисту кисті. Задня частина gthxfnrb укомплектована потовщеною силіконовою ущільнювальною прокладкою, яка не тільки має стильний та елегантний вигляд, але й забезпечує надійний захист вашої руки.

Додатковий комфорт і зручність забезпечуються наявністю регульованого липучки на зап'ястку. Завдяки цьому елементу, рукавиці можна легко припасувати під індивідуальні потреби, забезпечуючи максимальну відповідність розміру вашої руки.

Особлива велика площа амортизувальної антиковзної підкладки на долоні рукавиць забезпечує додатковий захист і комфорт під час занять спортом на вулиці. Ви почуватиметеся впевнено та комфортно завдяки цьому особливому дизайну.

Ці рукавиці — ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, захист і функціональність під час активного відпочинку на природі. Насолоджуйтеся своїми улюбленими видами спорту з упевненістю та комфортом у цих рукавицях, створених із використанням високоякісних матеріалів та інноваційного дизайну

Характеристики

Матеріал
Гарантія
  • 14 днів
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Відгуки покупців 2

  • Борис Логвиненко
    Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety

    Зручні, тонкі

    Переваги:
    Зручність
    Недоліки:
    Немає
  • Світлана Бражник
    Відгук від покупця. Продавець: PPE Safety

    За свої гроші дуже не погано