Приціл Vortex Venom 3 MOA (VMD-3103)

Максимальна кратність, х
  • 1

Приціл Vortex Venom 3 MOA (VMD-3103)

Продавець:ВІХА

4.6/5  ( 408 оцінок )

18 992

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Компактний і практично невагомий приціл коліматорний Vortex Venom 3 MOA (Weaver/Picatinny)надійно захищений від вологи, пилу, механічних ударів та потужного імпульсу віддачі завдяки герметизації, захисному покриттю лінзи та міцному алюмінієвому корпусу. Об'єктив має повне багатошарове просвітлення, він забезпечує чітке зображення від краю до краю, має необмежену поле зору і видалення вихідної зіниці. Приціл надає вибір між автоматичним та ручним налаштуванням яскравості, забезпечуючи тривалість роботи до 30 000 годин на одному комплекті батарей у мінімальному режимі яскравості. Кришка відсіку батареї розміщена зверху, що дуже зручно, тому що дозволяє не демонтувати пристріляний приціл зі зброї для заміни батареї. Діаметр прицільної точки складає всього 3 MOA, завдяки чому не перекриваються дрібні та середні цілі при стрільбі на середніх дистанціях.Vortex Venom 3 MOA (Weaver/Picatinny) - ідеальний приціл для того, щоб підняти точність та швидкість стрільби з пістолета, дробовика або автоматичної гвинтівки на новий рівень.

Waterproof - означає, що оптика герметизована ущільнювальними Кільцями і захищена від проникнення вологи за міжнародним класом IPX7. Занурення в рідину протягом 30 хвилин на глибину 1 метр не завдасть приладу найменших збитків і не вплине на його функціональність. Такій оптиці погодні умови не страшні.

ArmorTek - надміцне гідрофобне покриття зовнішніх оптичних поверхонь, що забезпечує захист лінз від подряпин, води, масел та бруду.

Характеристики

Тип прицілу
Максимальна кратність, х
  • 1
Підсвітка прицільної марки
Барабанчики поправок, ціна поділки
  • 1 MOA
Матеріал корпусу
  • Алюмінієвий сплав
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами