Балаклава, Defcon 5, койот

Балаклава, Defcon 5, койот

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 33 оцінок )

360

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Балаклава Defcon 5 Coyote- це універсальна річ, здатна впоратися з різноманітними завданнями захисту під час активних тренувань та тактичних подій. Вона представляє собою унікальне поєднання стилю, комфорту та функціональності.


Виготовлена з високоякісної бавовни та еластичного спандексу, ця балаклава забезпечує надійний захист обличчя та шиї від різних шкідливих факторів навколишнього середовища, включаючи пил, вітер, сонце та низькі температури. Завдяки своїй багатофункціональності, її можна носити в різних варіантах: як повна маска, маска лише для обличчя, головний платок або шарф.


Унікальний дизайн та ергономічна посадка роблять цю балаклаву ідеальним вибором для військових, спортсменів, мисливців та любителів активного відпочинку. Вона дозволяє вільно дихати та забезпечує оптимальну вентиляцію, запобігаючи перегріванню та затримці вологи.


Балаклава Defcon 5 Coyote - це надійний та універсальний компаньйон для захисту в будь-яких умовах. Незалежно від того, чи це тренування, тактичні місії або просто прогулянки на свіжому повітрі, вона гарантує комфорт, захист та свободу рухів у будь-яких ситуаціях.

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами