Капелюх UkrArmor Combat Hat Мультикам L/XL

Капелюх UkrArmor Combat Hat Мультикам L/XL

Продавець:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оцінок )

530

Є в наявності

4

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Капелюх Combat Hat створений для комфортного перебування на вулиці в найспекотнішу погодних умовах, допоможе зберегти прохолоду та комфорт голови. Він виготовлений з легкої, але дуже міцної поліестер-бавовняної тканини ріпстоп (TDU ripstop), а тефлонове покриття, забезпечуючи чудовий вигляд капелюха навіть після тривалого використання.

Основною перевагою нашого капелюха — це чотири вентиляційні отвори та стрічка для відведення поту, що допомагають зберегти прохолодну голову, навіть на палючому сонцю. Вентиляційні отвори закриті спеціальною сіткою, що забезпечує безпеку від потрапляння комах, пилу та бруду.

По всій окружності, капелюх обшитий спеціальною стропою. Вона слугує не лише як декоративний елемент, а й для фіксування додаткових маскувальних елементів голови.

Також, капелюх оснащений спеціальною еластичною мотузкою, яка не дозволить йому злетіти навіть під час сильних поривів вітру, а зручна пластикова стяжка, допоможе відрегулювати довжину мотузки до вашої анатомії голови.

*в середині капелюха є спеціальна кишеня, для зручного фіксування мотузки в умовах коли немає вітру

Розмір

  • L/XL (обхват голови 56-60 см.)

Капелюх Combat Hat — ідеально підійде як професійним військовим, так і любителям активного відпочинку. Не залежно від того, чи виконуєте ви бойове завдання, йдете на риболовлю, в похід чи просто гуляєте містом, цей капелюх забезпечить комфорт, довговічність і захист, які вам потрібні.

Характеристики

Країна реєстрації бренду
  • Україна
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами