Тактичний рюкзак UkrArmor DM20 28х15х40 см 20 л Олива

Тактичний рюкзак UkrArmor DM20 28х15х40 см 20 л Олива

Продавець:TeamArmor

4.8/5  ( 30 оцінок )

2 900

Є в наявності

5

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Універсальний рюкзак на 20 л що можна носити на плитоносці чи плечових лямках.

Це найбільш універсальний військовий рюкзак, що ви знаєте. Він кріпиться на плитоноску (системою MOLLE), але разом з цим, можна зняти та носити на плечових лямках, як звичайний буденний рюкзак. Позаду він має кріплення для шолома, а навколо обшитий стропами MOLLE, щоб ви могли причепити будь-яку додаткову амуніцію (підсумки, аптечки й т.д.). Випробуваний в боях та перевірений найелітнішими бойовими підрозділами.

Ми спробували дуже коротко розповісти про цей рюкзак, це було важко, тому тепер давайте більш детально поговоримо.

Матеріал: CORDURA 500D (надміцна тканина, стійка до стирання та високих навантажень)

  • Розмір: 28х15х40 см.
  • Якщо перераховувати в літраж, то
  • Об'єм: 20 л.

*але якщо додати ще тримач для шолома — то можна сміливо додати ще 8 л.

Це не багато, але і не мало. Всередину поміститься окрім звичайного гідратора (до речі, в ньому є отвір для трубки гідратора, ми знаємо, що доступ до води — це важливо), помістяться ще ваші речі, аптечка, дрон і куча всякої амуніції, по розмірах влізе навіть ноутбук до 17 дюймів.

Зачекайте ще трішки, по розмірах не все, завдяки боковим стягувальним ременям, рюкзак можна стягнути так, що він буде всього 4 л і використовувати для коротких вилазок, де компактність та маневровість — це дуже важливо. Для тривалих походів, ви просто розслабляєте ці ремені та ставите туди все що вам необхідно.

Кріплення, напевно - це найцікавіше, адже рюкзак можна носити двома способами:

1 (перший спосіб). До плитоноски стропами MOLLE — це типове кріплення будь-якого штурмового рюкзака, ви залишаєтесь захищеними в броні, а все ваше спорядження та необхідні для виживання речі знаходяться в одному місці позаду. Таке рішення ну дуже компактне і круте, воно підійде професійним військовим та підрозділам для одноденних завдань, коли потрібно все тримати при собі.

2 (другий спосіб). Плечові лямки — в комплекті з рюкзаком є спеціальні супер м'які плечові лямки, на яких ви можете носити рюкзак, коли в плитоносці нема потреби. Ми розуміємо, що військові не завжди ходять в плитоносці, особливо коли переміщуються з позиції на позицію або у відпустці, саме для таких випадків ви знімаєте рюкзак з плитоноски та користуєтесь ним як самим звичайним рюкзаком.

*люди навкруги навіть не будуть здогадуватися, в яких гарячих точках був ваш рюкзак

Внутрішня частина рюкзака підлаштовується під вас як завгодно. В середині знаходиться один великий відсік та додаткова кишеня. В нього спокійно поміститься гідратор, дрон, взуття та речі, але при необхідності, цей відсік ще ділиться на 3 або 6 рівномірних кишень з перегородками (ми знаємо, що це дуже важливо для медиків) та ви можете розподілити все своє спорядження так, як вам буде комфортно.

*в середині є велкро панель (липучка) на яку ви можете причепити підсумки та все що вам заманеться

Навколо, рюкзак обшитий стропами MOLLE — це для того, щоб ви могли розширити місткість та функціонал рюкзака будь-яким додатковим спорядженням, ну або просто почепити на карабін рукавички та панаму — це уже на ваш вибір.

Прошитий рюкзак армованими нитками, що в парі з вологостійкою блискавкою та тканиною Cordura 500, забезпечить сухість вашим речам при вологих погодних умовах.

Тактичний рюкзак DM20 (повна назва «dual purpose», переклад. «подвійного призначення») — це вибір справжніх професіоналів та поціновувачі універсальності у виробах, а надміцна тканина та спосіб пошиття збереже його зовнішній вигляд на довгі роки.

Характеристики

Об'єм, л
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Cordura
Спеціальні відділення
  • Відділення для гідратора
  • Відділення для шолома
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами