Берці тактичні високі YDS Waterproof 41 р, Койот, водостійкі

Берці тактичні високі YDS Waterproof 41 р, Койот, водостійкі

Розмір: 41

Продавець:DAsteel

6 075

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Берці тактичні високі YDS Waterproof, Койот, водостійкі берці армійські тактичні

Спеціально розроблені для тактичного та оперативного використання, берці підходять для інтенсивного та довгого використання під час екстремальних умов при температурному режимі від -15°С до +25°С та відносній вологості від 0% до 80%.

Верхня частина взуття складається з поєднання дихаючої шкіри нубук та вставок з тканини Cordura , завдяки чому вони міцні, зносостійкі, водонепроникні, стійкі до стирання та не парять ноги.

Внутрішня підкладка складається з водовідштовхувальної дихаючої мембрани, що гарно пропускає повітря, не затримує зайву вологу (виводить назовні зайву), стійка до зносу та забезпечує гарну терморегуляцію.

Має з’ємну устілку виготовлену за технологією Memory Foam, що в точності повторює та адаптується під форму стопи, завдяки чому досягається комфорт для ніг, оскільки матеріал не просідає та швидко повертається в початкове положення при відсутності навантаження.

Підошва складається із зовнішнього шару - високоякісної міцної гуми подвійної щільності, та внутрішнього - поліуретану, що у поєднанні забезпечує високу амортизацію, підвищену стійкість до зміни температур та механічного зносу, високий опір ковзанню, високу мобільність і рівновагу, а також гарне зчеплення з поверхнею завдяки спеціальному протектору під час подолання перешкод в екстремальних умовах.

Берці легкі у догляді, швидко висихають, гарно вбирають вологу, за рахунок своєї анатомічної форми, тому за ними нескладно доглядати та чистити.

Мають зручну та швидку систему шнурівки для запобігання прослизу на нержавіючих гачках-капсулах, м’який язичок та гарну фіксацію гомілки, що запобігає отриманню травм та вивихів.

Ідеально підходять для подолань перешкод різних видів складності незалежно від погодних умов.

У сантиметрах вказані розміри устілок:

41 р - 27 см
42 р - 28 см
43 р - 28,5 см
44 р - 29 см
45 р - 30 см

Характеристики

Розмір
Наявність блискавки
Матеріал верху
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами