Ремінно плечова система РПС посилена з базовими лямками, U-WIN PRO, сordura 1000, мультикам

Ремінно плечова система РПС посилена з базовими лямками, U-WIN PRO, сordura 1000, мультикам

Колір: Мультикам

Продавець:Nicetactic

4.9/5  ( 36 оцінок )

3 850

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремінно-плечова система U-WIN PRO є флагманською розробкою компанії U-WIN Protect, вирізняючись найвищою якістю та інноваційними рішеннями.


Унікальність цієї РПС полягає у стандартних лямках, які можуть бути легко замінені багатофункційними, дозволяючи користувачам вибрати оптимальний варіант для своїх потреб.


Основною перевагою РПС U-WIN PRO є вдосконалена конструкція з мінімальною кількістю швів та посилені ключові з'єднання, забезпечуючи довговічність та надійність в будь-яких умовах експлуатації.


Поверхня РПС U-WIN PRO займає 12,65 дм.кв., що на 50% більше, ніж у звичайних РПС, забезпечуючи додатковий простір для розміщення обладнання.


Незвичайним рішенням є можливість укомплектування моделі балістичним пакетом U-WIN 2-го класу захисту на всю площу виробу, що додає додатковий рівень безпеки.


Основним матеріалом виготовлення є спеціалізована ліцензійна Сordura 1000D, відмінно витримуюча механічний вплив і стирання, що дозволяє використовувати РПС в екстремальних умовах.


Тканина Cordura має вологостійку пропитку і два шари поліуретанового покриття зі зворотного боку, що забезпечує захист від вологи та мастильних матеріалів, але при цьому дозволяє проходити пару та повітря, що особливо важливо для цілодобового носіння.


Така тканина залишається стійкою до температур до 85°С і не тріскається навіть на морозі. Також варто зазначити, що вона не світиться в приладі нічного бачення, що є важливою рисою для спеціальних операцій.


Особливо практичним є те, що тканину Cordura можна прати, що дозволяє зберігати чистоту і зовнішній вигляд РПС протягом тривалого періоду.


Конструкція виробу посиленою поліамідними стропами забезпечує міцність і надійність при динамічних навантаженнях.


Шви всіх деталей прошиті високоміцними нитками серії TYTAN з 100% поліефірного шовку, що забезпечує довговічність та стійкість до розривів, подовжень та впливу хімічних чинників та світла.


Ячейки MOLLE, які забезпечують можливість кріплення додаткового обладнання, також виготовлені з тканини Cordura та прошиті зигзагоподібними швами для надійності.


Заради додаткової жорсткості та збереження форми при повній загрузці обладнанням, в середину РПС вмонтована пластикова вставка з монолітного полікарбонату.


Фастекс від італійської компанії 2М, що використовується для регулювання поясу, забезпечує зручність та комфорт користувача.


Сітка з демпфером, використана по всій площі поясу та багатофункційних лямок, дозволяє забезпечити вентиляцію і м'яку посадку для додаткового комфорту.


Особлива увага приділена ергономічності поясу та додаткових бокових лямок, які розподіляють навантаження і підтримують спину, забезпечуючи максимальний комфорт.

Характеристики

Розмір
  • M
Матеріал
  • Cordura
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами