Нож Нескладної Мілітарі Тактичний Чорний з Дерев'яною Рукояткою MK34

Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 160

Нож Нескладної Мілітарі Тактичний Чорний з Дерев'яною Рукояткою MK34

Продавець:StoreLink

4.7/5  ( 54 оцінок )

1 148

888

Замовлення вiд 1 шт

Є в наявності

8

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

MK34 – міцний і значний нескладний ніж, з помітним тактичним ухилом

. Цивільні варіанти бойових ножів зазвичай називають «тактичними». Так як у багатьох країнах звернення армійських моделей обмежується законодавчо, в наш час існує багатий вибір моделей досить серйозних, але не спрямованих військових. Таким чином, людина, яка бажає придбати справді серйозний ніж, отримує можливість отримати те, що їй потрібно без необхідності реєстрації, отримання дозволів та іншої дорогої та стомлюючої тяганини.

У роки Другої світової війни на озброєння армії США було прийнято бойовий ніж «U.S. M3 Trench Knife», який ширше відомий під коротшою назвою Mk. 3. Ніж цей став популярним та, можна сказати, знаковим. На жаль, Mk. 3 відноситься до категорії холодної зброї, і просто так у нашій (і не лише нашій) країні її не придбати. Тому кількість його різних варіацій, імітацій, реплік і ножів просто створених під явним впливом, не піддається обчисленню. Сильне вплив Mk. 3 помітно і MK34.

Це не репліка, але ніж, створений дуже за мотивами. Це - серйозний масивний ніж з довжиною ріжучою кромкою, відмінною здатністю, що проникає, і ухватистой рукояттю. При цьому він залишається різальним інструментом господарсько-побутового призначення.

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі 440С. Крім своєї корозійної стійкості, вона характеризується також підвищеною опірністю до зносу, що дозволяє клинку довго зберігати його робочі властивості. Стійкість клинка до дрібних механічних пошкоджень та корозії додатково підвищена стійким чорним покриттям. До того ж неблискучий чорний колір – предмет стійкої тактичної моди. Так що з дизайном у ножа теж все гаразд.

З таким чорним списоподібним мечем довжиною 60 мм виглядає він дуже переконливо. Клинок має кинджалоподібну форму з фальшлезом на ¾ довжини. Це надає йому виняткових проникаючих якостей.

Не можна не відзначити і продумані виїмки чойла та зверху на обусі. Туди зручно лягають пальці, що дозволяє посилити та урізноманітнити хват. Рукоятка ножа MK34 – бочкоподібного типу, із закругленим потовщенням посередині відмінно заповнює долоню. Дерево пройшло обробку, після якої воно не боїться вологи і стало більш стійким до агресивних впливів середовища. Продумані форми рукояті роблять ніж зручним та безпечним в експлуатації. Верхня частина рукояті перетворюється на металеве навершие. Таке наверши з успіхом можна використовувати як імпровізований молоток для дроблення та забивання чогось. Рукоять посилена сталевим болестером.

Ніж йде в комплекті з піхвами з практичної щільної тканини на кшталт кордури. MK34 – чудовий тактичний ніж, який є спадкоємцем легендарної бойової моделі. Універсальна марка сталі, агресивний меч і вдала конструкція роблять цей нескладний ніж вашим надійним помічником для вирішення найскладніших завдань.

ВИД НОЖА: НЕСКЛАДНИЙ

ЗАГАЛЬНА ДОВЖИНА, ММ: 275

ДОВЖИНА ЛЕЗА, ММ: 160

ДОВЖИНА РУКОЯТІ, ММ: 115

ТОВЩИНА ЛЕЗА, ММ: 4.5

ШИРИНА ЛЕЗА, ММ: 30

МАРКА СТАЛІ: 440 C

ТВЕРДІСТЬ СТАЛІ, HRC: 57-58

ТОВЩИНА РУКОЯТІ, ММ: 23

МАТЕРІАЛ РУКОЯТІ: ДЕРЕВО

НАЯВНІСТЬ ЧОХЛА: ТАК

МАТЕРІАЛ ЧОХЛА: КОРДУРА

МАСА, Г: 173

Характеристики

Ширина клинка, мм
  • 30
Товщина клинка, мм
  • 4.5
Матеріал клинка
Довжина клинка, мм
  • 160
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами

* Ножі, представлені в нашому магазині, не належать до холодної зброї за сукупністю характеристик згідно з висновком НДІ ЕКЦ МВС України.

* Ножі з клинком завдовжки до 90 мм або завтовшки до 2,6 мм не належать до холодної зброї згідно з «Методикою криміналістичного дослідження холодної зброї та конструктивно схожих із нею виробів».