Приціл оптичний TRIJICON Tenmile HX 5-25x50 MOA Crosshair SFP Red

Приціл оптичний TRIJICON Tenmile HX 5-25x50 MOA Crosshair SFP Red

Продавець:ArsMil

4.3/5  ( 432 оцінок )

121 480

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Оптичний приціл Trijicon Tenmile® HX 5-25x50 спроектований таким чином, щоб утримувати нульову позначку та забезпечувати чітку, відтворювану шкалу, незважаючи ні на що. Ви можете покластися на відкритий регулятор висоти нульового ступеня, щоб швидко повернутись до нуля під час прицілювання на різних відстанях. Завдяки широкосмуговому антивідблиску скла з багатошаровим покриттям прицільна сітка MOA Center Dot забезпечує високу точність і відмінне світлопропускання в будь-яких умовах.
Ключові переваги:
- Широкосмугове скло антивідблиску з багатошаровим покриттям забезпечує чудове світлопропускання, точні деталі і кольори без спотворень.
- Діаметр центральної труби 30 мм забезпечує підвищену надійність та широкий діапазон поправок по горизонталі та висоті.
- Міцна конструкція розроблена для роботи в екстремальних умовах та протестована відповідно до військових стандартів.
- Чіткі та точні барабанчики горизонтальних/вертикальних поправок не потребують інструментів регулювання. Барабанчики з ковпачком та нульовим упором виключають випадкове усунення.
- Приціл має 10 налаштувань яскравості підсвічування, щоб можна було зручно використовувати сітку в будь-якому середовищі. Від однієї батареї CR2032 термін служби підсвічування становить 68 годин.
- Важіль перемикання кратності допомагає зручно та швидко змінювати збільшення залежно від ситуації.
В комплект прицілу входять: протисонячна бленда на об'єктив, відкидна кришка об'єктиву, відкидна кришка окуляра, чохол для прицілу, олівець для чищення оптики, шестигранний ключ 3 мм, шестигранний ключ 1,5 мм, важіль регулювання кратності, 1 батарея CR2032 , вінілова наклейка з логотипом Trijicon.

Характеристики

Живлення
Віддаль вихідної зіниці, мм
  • 99
Вага
  • 726 г
Колір
  • Black
Гарантія
  • 12 місяців
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами