Приціл нічного бачення з далекоміром цифровий ATN X-SIGHT 4K PRO 5-20X

Приціл нічного бачення з далекоміром цифровий ATN X-SIGHT 4K PRO 5-20X

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 429 оцінок )

39 321

Немає в наявності

Гарантія. 12 місяців Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

У новому 2018 році компанія "ATN" представила нові приціли для денного та нічного полювання, у новій версії прицілів відбулося величезна кількість змін і все в позитивну сторону. ATN прислухалися до покупців і виправили дуже багато недорахувань старої версії своїх "ПНВ". Зміна досить багато і радимо ознайомитися з ними повною мірою, так як це за правдою нова генерація прицілів, які затьмарять звичайну оптику та більшість професійних нічних прицілів. Купить ATN X-SIGHT 4k 5-20x ви зможете в міру надходження приладів на ринок України. Приціл АТН 4к 5-20х є старшою версією прицілів нічного бачення для полюванняз меншим кутом огляду, але з більшою оптикою і збільшеним наближенням.Найголовніша зміна отримала систему передавання картинки, тепер немає ефекту желе у разі швидкого переміщення прицілу, оскільки швидкість кадрів збільшена до 60 і 120 Герц.

Матриця 4k Ultra HD

  • Щільність матриці: 3864x2218
  • Частота зміни кадрів: 30 ⁇ 60 ⁇ 120 Кадров за секунду

Дисплей HD 1280x720px

Дисплей зазнав незначної зміни, але тепер лінза вихідної зіниці встановлена щільніше, що дасть змогу ліцензувати картинку на багато ближче, ніж це було раніше, а також піддалася переробленню й сама лінза окуляра, тепер вона ширша охоплює дисплей нічного прицілу та дає змогу без напруження спостерігати за тим, що відбувається.

Лінза об'єктива SUPERB

Об'єктив приладу є невіддільною частиною будь-якого прицілу, нова доопрацювання оптики в цифровому прицілі АТН 4к 5-20х дає змогу йому передавати деталізовану картинку на дальніх дистанціях, без елементів, що заломлюються або спотворюються. Загалом ця лінза є поліпшеним фільтром проти шумів на дальніх дистанціях і дає змогу охопити більше деталей. Спочатку ця система була в оптичних прицілах для полювання марки Zeiss і за відгуками споживачів добре зарекомендувала себе в передаванні картинки.

Ультрашвидкісне записування відео

Новий двоядерний процесор, нове ядро обробки та нова матриця дає змогу записувати відео в FullHD якості на блискавичній швидкості 120 кадрів за секунду, ви не пропустите не єдиного кадру під час знімання, а за бажання можна буде створити і SlowMotion відео з фрагментів, які ви зняли. Знімайте, діліться, створюйте відео та фото, які сподобаються всім!

Баллістичний калькулятор

2017 року балістичний калькулятор у прицілах став невіддільною частиною майже будь-якого мисливця, як показали відгуки, не потрібно витрачати багато часу на калькуляції даних, ви просто вносите показники та отримуєте результат. Цього року АТН вирішила зробити додатковий аксесуар для прицілів у формі далекоміра-насадки ABL 1500M на ваш приціл, тепер дистанцію можна виміряти не тільки точно, але й швидко, у добавок, всі дані потрапляють у ваш балістичний калькулятор за засобами бездротового зв'язку.

Ядро Obsidian 4 (IV)

Ядро або прошивка приціл для полювання є важливою частиною приладу, як і раніше в ядрі Obsidian IV доопрацьований функціонал і чутливість приладу, перероблена робота з потоками оброблення зображення на ядра процесора, оскільки їх тепер два! Всі ті функції й модулі, які були раніше залишилися ще кращими, ще швидшими та точнішими.

Модулі та функції Obsidian UI:

  • Профілі до 6 шт.
  • Прицільні сітки 7 шт.
  • Колір сіток 7 шт.
  • Галерея фото та відео
  • Зміна роботи сенсора
  • Зміна роботи чутливості
  • Зміна розширеного збільшення
  • Модули Wi-Fi, BlueTooth, GPS, E-Compass

Ультимативна трансляція відео

Багато мисливців після придбання приладу почали використовувати потокове передавання відео на смартфони та планшети, адже це неймовірно зручно. Сидячи на вишці або в засіді, ви можете встановити свою рушницю, а самі пити чай або будь-які інші напої й спостерігати за тим, що бачить ваш приціл за засобами Wi-Fi. Модуль Wi-Fi здатний передати потокове відео на відстані до 30-40 метрів за чудової видимості. Тепер, коли X-SIght 4k дістав таке велике оновлення, він здатний одночасно записувати відео на карту пам'яті та трансляцію на YouTube у високій якості, врахуйте, що трансляція відбувається під час приєднання приладу через Wi-Fi до вашого телефона або планшета, у самому прицілі немає інтернету для передавання даних. АТН обіцяють рясну кількість оновлень свого приладу, тож не забувайте оновлювати свій ATN X-SIGHT Pro на нові версії Obidian!

Нове харчування й керування

Кількість мисливців, що подається, вже не може використовувати батарейки, оскільки їх потрібно постійно заряджати та носити із собою пачками, що вкрай не зручно. Компанія "АТН" подбала й про цю проблему, вони додали вбудований акумулятор, що ґрунтується на технології LiAion, який здатний витримувати більше заряду за низької температури, а його кількість циклів заряджання-розряджання доходить до 1000! Загалом за рік роботи з прицілом мисливець заряджатиме свій прилад 30-50 разів, у такий спосіб до початку деградації батареї він піде не один рік, що дуже практично!

Керування наближенням зображення піддавалося зміні, тепер ви комфортно зможете використовувати збільшення на своєму прицілі, оскільки кільце регулювання є з лівого боку та реалізована зручніше з технічного погляду. Атн повідомили, що вони додали тактильні відчуття у разі наближення, щоб ви могли точно розуміти, скільки вам наближати, навіть в умовах повної темряви. 

Опір високої віддачі

Величезне розчарування мисливців було зосереджене на тому, що цей прилад не міг витримувати відбій понад 4700 ДЖ, тепер ця проблема розв'язана, за заявою виробника нова лінійка прицілів АТН здатна витримувати до 6000ДЖ. За інформацією від наших клієнтів, старі приціли витримували 9 і 12 калібр без проблем, якщо туго затягнути кришку, так що в новій серії ця проблема дозволена більш ніж повністю.

Підсумок огляду ATN 4k 5-20x

Наша команда впевнена, що ці приціли підійдуть ринок оптики для полювання знову, позаяк були виправлені багато недочітків старого покоління, а отже, переважна більшість мисливців тепер будуть задоволені. Якщо ви все ще не впевнені, чи варто купувати ATN X-SIGHT 4k 5-20x, то зверніться до наших фахівців і вони допоможуть вам у правильному виборі оптики для полювання.

Технічні характеристики :

   
- Сенсор ATN 4K M265 Sensor, 3864 (H) x 2218 (V)
- Роздільна здатність матриці, px 3864px x 2218px
- Діаметр об'єктива (мм) 80
- Дисплей HD Display
- Роздільна здатність дисплея 1280x720
- Частота оновлення кадрів, Гц 30 | 60 | 120 FPS
- Кратність 5-20x
- Максимальне поле зору 5 Градусів
- Поле зору на 1000 м, м 73,1м
- Палітри кольорів 7 кольорів
   
- Баллістичний калькулятор Є
- Пам'ять 4Gb (системна) + MicroSD до 256Gb
- Ядро ATN Obsidian IV Dual Core
- Відеозаписування Є
- Фотозапис Є
- Мікрофон Є
- USB Є
- Модуль Bluetooth Є
- Модуль GPS Є
- Модуль Wi-Fi Є
- Робочі дистанції  
- Довжина хвилі ІЧ 850nm
- Виявлення До 600 м
- Розпізнавання До 400 м
- Ідентифікація До 300 м
- Технічні дані  
- Влагозащита IP66
- Час роботи, год. До 18 Ч.
- Корпус Алюміній
- Прицільні сітки 7 Видов
- Експлуатаційні температури -20C - +40С
- Розміри, мм 379 мм x 76 мм x 76 мм
- Вага, г 1010 Гр.

Характеристики

Вага
  • 0.94 г
Колір
  • Black
Гарантія
  • 12 місяців
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами