Берці літні CamoTec DESERT 2.0 Койот 43

Берці літні CamoTec DESERT 2.0 Койот 43

Розмір: 43

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 447 оцінок )

3 545

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

CamoTec берці літні DESERT 2.0 Coyote, літні берці, чоловічі берці, літні берці койот

 

Полегшені берці з якісного, натурального нубука із вставками із кордурі. Берці виготовлені спеціально для охоронних та воєнізованих структур, добре підійдуть у теплу пору року.

Основа берців виготовлена з нубука. Матеріал виготовлений із натуральної шкіри. Це міцний, щільний і зносостійкий матеріал, але водночас м'який і приємний на дотик. Вставки зроблені із кордуру. Це зносостійкий, синтетичний матеріал, який добре пропускає повітря і не дає нозі заборону. Підклад сітчастий, виготовлений із зносостійкого, синтетичного матеріалу, який добре дихає та вбирає вологу. Підошва виготовлена з поліуретану. Має високі показники зносостійкості, гнучкості, а також стійка до хімічних впливів. Має глибокий агресивний протектор, який збільшує зчеплення з поверхнею. Кріпиться до основи вакуумно-клейовим методом і прошита якісною, посиленою ниткою. Додатково взуття покрите вологостійким просоченням, що захищає виріб від вологи, пилу та бруду.

Берці мають сучасний, ергономічний дизайн у стилі мілітарі та високу посадку, завдяки чому надійно фіксуються на нозі. Язичок прошитий до верху, що запобігає попаданню всередину вологи та бруду. Також замість люверсів встановлені металеві петлі, а замість верхніх люверсів – гачки, для зручнішого та швидкого шнурівки. Підошва в районі шкарпетки та п'яти завищена, для кращого захисту.

Матеріал основи: Нубук (100% шкіра)
Матеріал вставок: Кордура (100% поліестер)
Матеріал підошви: Поліуретан
Температурний режим: від +5°C до +20°C

 

Характеристики

Сезон
Розмір
Колір
Матеріал підошви
  • Поліуретан
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами