Шорти M-Tac Aggressor Gen.II Flex Піксель L

Шорти M-Tac Aggressor Gen.II Flex Піксель L

Розмір: L

Продавець:ArsMil

4.4/5  ( 432 оцінок )

2 622

Немає в наявності

Гарантія. 14 днів Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

M-Tac шорти Aggressor Gen.II Flex ріп-стоп MM14, чоловічі піксель шорти, армійські шорти, військові піксель шорти

 

M-Tac шорти Aggressor Gen.II Flex можна використовувати як для тренувань, стрільбища, роботи, так і для ділової подорожі або прогулянки.

Вітчизняний бренд M-Tac намагається вносити інноваційні технології на ринок. Зшиті шорти з легкої, однотонної тканини ріпстоп, з водо- та брудозахисним просоченням Teflon. Склад: 64% бавовни 32% поліестеру та 4% спандексу. Тканина із вмістом поліестеру та бавовни приємна до тіла, добре тримає колір та відрізняється високою міцністю.

Основним завданням дизайнерів шорт було зберегти комфорт рухів, і з цим завданням вони впоралися на всі сто відсотків – шорти створюють відчуття легкості, не обмежують рухи та виглядають стильно та солідно.

Зручні широкі кишені із посиленими вставками. Шорти розраховані на носіння з ременем завширшки до 5.5 сантиметрів. Спереду на кріпленнях для ременя нашиті пряжки для кріплення будь-чого (за допомогою карабінів). Неймовірна ціна на Якісна фурнітура від компанії YKK.

Матеріал:
64% бавовна
32% поліестер
4% спандекс

Фурнітура: YKK
Teflon: Має високі показники морозо- та теплостійкості. Teflon залишається еластичним та гнучким при значних температурах від -70 до +270 ° C, будучи найкращим ізоляційним матеріалом сучасності. Одночасно Тефлон має чудову адгезію та низький поверхневий натяг, він не змочується ні жирами, ні водою, ні іншими речовинами та можливими розчинниками. Тефлон зовсім не відчутний і візуально непомітний людині, але його властивості мають реальну дію. Бруд, пил чи вода завжди залишаються на поверхні одягу, збираючись у краплі та легко очищаються простою щіткою.

Кишені:
-2 бічні брючні кишені (з посиленням у нижній частині, призначеним для кріплення ножа)
-2 задніх кишені
-2 карго-кишені на стегнах, з асиметричним клапаном на липучці
-1 фронтальна кишеня під телефон/блокнот зліва

 

Характеристики

Розмір
Колір
Сезон
Призначення
  • ЗСУ
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами