Ремено-плечева система Warbelt Піксель (РПС)

Ремено-плечева система Warbelt Піксель (РПС)

Колір: Піксель

Продавець:PLEX

4.8/5  ( 39 оцінок )

2 099

1 699

Немає в наявності

1

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Ремено-плечова система РПС "Warbelt" призначена для того, щоб розвантажити плечі та хребет, переносячи вагу на ноги. Більшість БК (боєкомплект) укомплектовується з бронежилета на розвантажувальну систему РПС, тим самим переносячи вагу.

Має жорсткий каркас, який забезпечує від прокручування пояс, коли він під навантаженням.

Має анатомічну форму та систему швидкої підтяжки, що в комплексі дає можливість використовувати РПС без плечової системи (все навантаження переноси зі спини на таз).

Обладнаний рейкою для систем кріплення на стегнах (платформа, кобура).

При використанні ремінно-плечової системи заднє кріплення для неї виконане з еластичної стропи, яка забезпечує утримання РПС на місці при нахилі корпусу тіла вперед.

Обладнаний 3D сіткою яка забезпечує вентиляцію та м'яку посадку, додатково оснащений двошаровою демпферною основою, другим шаром виступають подушечки, які створюють вентиляційні канали для відведення тепла від тіла, та забезпечують більш комфортну експлуатацію, при носінні БК він не тисне, відсутня відчуття дискомфорту.

Є можливість додатково встановити балістичний захист від ураження уламками (балістичний пакет 1а класу має вагу 480 г.)

При додатковому встановленні м'якого бронепакета значно збільшується площа захисту від ураження уламками, що становить (10 дм.кв.)

Ця розвантажувальна система передбачає можливість встановлення додаткового м'якого броне-пакету з СВМПЕ по 1, 1А або 2 класу балістичного за ДСТУ 4103 В 2002.

Бійці гідно оцінили ергономічну посадку, що дозволило використовувати РПС без плечової системи, і вирізи в РПС спереду, завдяки яким розвантаження дозволяє нахилятися, присідати і т.д., не сковуючи при цьому руху.

Передня пряжка на 50 мм. Вага РПС без підсумків та м'якого балістичного захисту: 480 г. Фастекс і вся фурнітура Італія. Матеріал: Oxford 600 den. Липучка: Туреччина. Розмір: регульований (по талії 81см-120см)

Характеристики

Вага
  • 480г
Розмір
  • Універсальний
Система кріплення спорядження
  • База для модульної системи (Molle)
Матеріал
  • Оксфорд
Країна реєстрації бренду
  • Україна
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами