Кросівки тактичні Вікінг демісезонні чорні No Brand 42 1731222429

Кросівки тактичні Вікінг демісезонні чорні No Brand 42 1731222429

Продавець:Gladiator

5/5  ( 333 оцінок )

3 299

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки тактичні Viking демісезонні чорні 

Демісезонні тактичні кросівки Викінг виготовлені відповідно до всіх сучасних європейських стандартів. Взуття виготовлене з якісної шкіри, що забезпечує високу гідроізоляцію та захист від механічних та погодних впливів. Вставки з повністю непромокної та міцної Американської кордури забезпечують додатковий захист. Внутрішня обробка виготовлена ​​з мембрани, яка допомагає відводити лишню вологу на поверхню кросівок, забезпечуючи сухість ног.

Підошва одношарова, полегшена, виконана з міцної та зносостійкої гуми, що робить кросівки універсальними та відповідними для служби, риболовлі, полювання, походів та повсякденного носіння. Кріплення підошви виготовлене методом гарячого пресування з використанням високоякісного італійського клею, що забезпечує додатковий захист від потрапляння вологи.

Шнурування виконане на металевих кільцях з антикорозійним покриттям. Носок зміцнений міцною гумою, що забезпечує захист від пошкоджень, таких як удари та царапини.

Для визначення свого розміру взуття, рекомендується виміряти тривалість стопи наприкінці дня, коли ноги найбільше набрякли. Станьте на лист паперу та обведіть ногу олівцем. Для визначення розміру зимової взуття необхідно надіти чулки.

Залиште коментар зі згадкою вашого розміру, щоб замовити відповідний розмір кросівок. Наші демісезонні тактичні кросівки Вікінг - ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт, якість та надійність у взутті.

 

Характеристики

Розмір
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами