Берці зимові Нато натуральне хутро No Brand 39 1710253732

Оставить отзыв

Код:  388774062

Берці зимові Нато натуральне хутро No Brand 39 1710253732

Оставить отзыв

Код:  388774062

Продавец:Gladiator

5/5  ( 315 оценок )

2 949

Есть в наличии

2

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Берці зимові Нато натуральне хутро

Ми пропонуємо берці НАТО з покращеними характеристиками, які забезпечують високу зносостійкість, стійкість до ковзання та самоочищувальний профіль ходової поверхні завдяки антистатичній, масло- та бензостійкій гумовій підошві, прошитій та проклеєній відповідно до вимог НАТО. Берці також мають зручну анатомічну форму колодки з високим підйомом, напівзакрите клапан, що захищає ногу від пилу, бруду та вологи, а також шнурівку на металевих кільцях з антикорозійним покриттям.

В якості утеплювача використано натуральне хутро - цигейка, що забезпечує тепло та комфорт навіть у найсуворіші морози. Берці НАТО ідеально підходять не тільки як військове взуття, але і для повсякденного носіння, туристичних виїздів, полювання, риболовлі, занять екстремальними видами спорту та інших активностей.

Щоб вибрати відповідний розмір, рекомендується виміряти стопу в кінці дня, коли вона найбільш розпухла. Варто стати на аркуш паперу та обвести ногу олівцем. Для визначення розміру зимового взуття, необхідно вимірювати стопу в шкарпетках. Після цього ви можете вказати свій розмір у коментарях.

Ми гарантуємо, що берці НАТО зможуть задовольнити всі ваші потреби в комфорті, надійності та безпеці, а також витримати будь-які умови експлуатації.

Характеристики

Сезон
Размер
Цвет
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами