Кофта фліс тактична під гумку хакі 50 1731741078

Оставить отзыв Код:  388774263

Кофта фліс тактична під гумку хакі 50 1731741078

Оставить отзыв Код:  388774263

Размер: 50

Продавец:Gladiator

5/5  ( 315 оценок )

2 749

Есть в наличии

Гарантия. Обмен/возврат товара в течение 14 дней 

Описание

Кофта фліс тактична під гумку для ЗСУ НГУ хакі

Шановні клієнти! Виріб може мати невелику відмінність з фото на сайті, а саме: Колір і тип блискавки, відтінок матеріалу. Це пов'язано з перебоями постачання сировини в країні.

Універсальна флісова кофта поєднує в собі відмінну якість, практичність і стильний вигляд. Це прекрасний варіант для працівників спецслужб, туристів, спортсменів, а також для повсякденного носіння.

Дана модель має дві кишені на рукавах і дві основні місткі кишені спереду. На кофті є необхідні липучки які розміщені за останнім наказом, для можливості кріплення погону або інших розпізнавальних знаків.

Рукави та низ кофти на резинці, основна застібка блискавка, яка закрита тесьмою, для захисту від вологи. Кофта виготовлена із двостороннього флісу.

Цей матеріал відрізняється високими показниками терморегуляції, щільність флісу 300г/м, не потребує особливого догляду (не розтягується, добре переносить безліч прань). Фліс дуже легкий і приємний на дотик, добре циркулює повітря і швидко висихає.

Додатковий матеріал, який використовується для пошиття даної моделі – Оксфорд, яким укріплені плечі та кишені. Така особливість дозволяє краще утримувати тепло, а також захищає місця, які найбільше схильні до зносу. Комір-стійка чудово захистить горло від холоду.

Характеристики

Размер
Страна-производитель товара
Смотреть все характеристики →

Добавить отзыв к товару

Оцените товар
  • Плохо
  • Так себе
  • Нормально
  • Хорошо
  • Отлично
Добавьте видео
Добавляйте до 5 видео с Youtube

Добавьте фото

Перетащите файлы сюда или нажмите на кнопку. Добавляйте до 10 изображений в форматах .jpg, .gif, .png, размером файла до 5 МБ

Для того чтобы опубликовать отзыв необходимо войти в личный кабинет

Чтобы ваш отзыв либо комментарий прошел модерацию и был опубликован, ознакомьтесь, пожалуйста, с нашими правилами