Кофта фліс тактична під резинку мультикам 50 1731732090

Кофта фліс тактична під резинку мультикам 50 1731732090

Розмір: 50

Продавець:Gladiator

5/5  ( 315 оцінок )

4 949

2 969

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кофта фліс тактична під гумку мультикам

Універсальна флісова кофта поєднує в собі відмінну якість, практичність та стильний вигляд. Це чудовий варіант для працівників спецслужб, туристів, спортсменів, а також для повсякденного носіння.

Дана модель має дві кишені на рукавах і дві основні місткі кишені спереду. Так само кофта унікальна тим, що має дві додаткові кишені всередині. На кофті є необхідні липучки які розміщені за останнім наказом, для можливості кріплення погону або інших розпізнавальних знаків.

Рукави та низ кофти на резинці, основна застібка блискавка, яка закрита тесьмою, для захисту від вологи. Кофта виготовлена із двостороннього флісу.

Цей матеріал відрізняється високими показниками терморегуляції, щільність флісу 300г/м, не потребує особливого догляду (не розтягується, добре переносить безліч прань). Фліс дуже легкий і приємний на дотик, добре циркулює повітря і швидко висихає.

Додатковий матеріал, який використовується для пошиття даної моделі – Оксфорд, яким укріплені плечі та кишені. Така особливість дозволяє краще утримувати тепло, а також захищає місця, які найбільше схильні до зносу. Комір-стійка чудово захистить горло від холоду.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами