Куртка тактична Альфа Софтшел фліс Мультикам 56 No Brand 1732652275

Куртка тактична Альфа Софтшел фліс Мультикам 56 No Brand 1732652275

Розмір: 56

Продавець:Gladiator

5/5  ( 309 оцінок )

3 079

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка тактична Альфа Софтшел фліс Мультикам

Тактична куртка альфа була спеціально розроблена для військових і бійців підрозділів, куртка має всі властивості, щоб бути максимально практичною й ефективною під час виконання бойового завдання. Фасон куртки розроблений спеціально так, щоб не обмежувати рухи. Спеціально підібраний камуфляж Мультиком легко приховає бійця в осінньому листі.

Модель має безліч кишень для швидкого доступу, 2 основні великі відділення спереду, 2 додаткові ззаду та 4 додаткові на руках. Також для зручності була додана змійка під руки. Центральна застібка, реверсна блискавка з бігунком. Також на куртці є липучки під погон і шеврони.

Куртка Альфа має всі переваги виробів із тканини Софтшел, це їх маленька вага та комбінація двох шарів одягу в одному, матеріал має прекрасним захистом від погоди (вітру, дощу) і відштовхує вологу, бруд.  Внутрішнє оздоблення куртки якісний фліс, який відводить вологу та чудово тримає тепло та трикотажна сітка. Крім того, м'який і обтічний матеріал надає більше комфорту під час носіння.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами