Куртка тактична Альфа Софтшел фліс Мультикам 56 No Brand 1732654531

Куртка тактична Альфа Софтшел фліс Мультикам 56 No Brand 1732654531

Розмір: 56

Продавець:Gladiator

5/5  ( 309 оцінок )

3 079

Немає в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Куртка тактична Альфа Софтшел фліс Мультикам

Тактична альфа-куртка була спеціально розроблена для військових та бойових підрозділів, куртка має всі властивості бути максимально практичною та ефективною під час виконання бойового завдання.
Стиль куртки розроблений спеціально для того, щоб не обмежувати рухи. Спеціально підібраний камуфляж мультфільму легко сховає бійця в осінньому листі.

Модель має безліч кишень для швидкого доступу, 2 основних великих відділення спереду, 2 додаткові ззаду і 4 додаткові під рукою.
Також для зручності під руки було додано змію. Центральна застібка, зворотна блискавка з повзунком. Також на куртці є Velcro під плечовим ременем та шеврони.

 

Куртка Alpha має всі переваги м'яких тканинних виробів, це їх невелика вага і поєднання двох шарів одягу в одному, матеріал має відмінний захист від негоди (вітер, дощ) і відштовхує вологу і бруд. Інтер'єр куртки виконаний з якісного флісу, який видаляє вологу та відмінно зберігає тепло та трикотажну сітку. Крім того, м'який та обтічний матеріал забезпечує більший комфорт при носінні.

Характеристики

Розмір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами