Кросівки тактичні Вікінг демісезонні хакі Viking 44 1731222164

Кросівки тактичні Вікінг демісезонні хакі Viking 44 1731222164

Продавець:Gladiator

5/5  ( 297 оцінок )

3 299

Є в наявності

Гарантія. Обмін/повернення товару впродовж 14 днів 

Опис

Кросівки тактичні Viking демісезонні хакі 

Кросівки тактичні Вікінг демісезонні виготовлені за всіма сучасними європейськими стандартами. Взуття виготовлене з високоякісної шкіри, що забезпечує високу гідроізоляцію, стійкість до механічних та погодних впливів. Вставки з повністю непромокної та міцної Американської кордури. Внутрішня обробка – мембрана, яка відводить лишню вологу на поверхню кросівок, завдяки чому Ваша нога буде сухою.

Підошва одношарова, полегшена, складається з гуми, що робить підошву міцною, зносостійкою та легкою одночасно. Завдяки цьому кросівки є універсальною моделлю, яка підходить як для служби, риболовлі, полювання, походів, так і для повсякденного носіння. Кріплення підошви, згідно з сучасними стандартами, виконане методом гарячого пресування. Даний метод має низку переваг перед звичайним шиттям, одне з головних - це захист від потрапляння вологи. Для склеювання використано високоякісний італійський клей.

Шнурування – на металевих кільцях з антикорозійним покриттям. Носок зміцнений міцною гумою, слугує для захисту від пошкоджень (ударів, царапин та ін.).

У коментарях вкажіть Ваш розмір.

Щоб визначити розмір взуття, потрібно виміряти стопу. Рекомендують робити це наприкінці дня, оскільки ноги набувають набряклості та стають більшими. Станьте на лист паперу та обведіть ногу олівцем.

Для визначення розміру зимової взуття одягніть носки.

Характеристики

Розмір
Колір
Країна-виробник товару
Дивитися всі характеристики →

Додати відгук до товару

Оцініть товар
  • Погано
  • Так собі
  • Нормально
  • Добре
  • Чудово
Додайте відео
Додавайте до 5 відео з Youtube

Додайте фото

Перетягніть файли сюди чи натисніть на кнопку. Додавайте до 10 зображень у форматі .jpg, .gif, .png, розміром файлу до 5 МБ

Для того щоб опублікувати відгук необхідно увійти в особистий кабінет

Щоб ваш відгук або коментар пройшов модерацію і був опублікований, ознайомтеся, будь ласка, з нашими правилами